Vapaalla valmistaudun työhön paluuseen

Nyt kun loma todellakin on jo ohi niin valmistaudun näiden kahden vapaan aikana siihen, että kohta taas olen töissä lähes joka päivä viikossa. Ja vapaapäiviä on kolmen viikon aikana vain ne kuusi tavanomaista. Ehdin toki sittenkin tehdä kaikkea mitä lomallakin, mutta hieman vähemmän. Ja tietynlaista vapauden tunnetta koen sitten vähemmän. Toisaalta taas työ tuo rytmiä arkeen ja monia muitakin arvokkaita asioita elämään. On merkityksellistä tekemistä, kivoja työkavereita ja palkkakin tulee tilille säännöllisesti. En siis valita. Huonomminkin voisi olla.

Tämän postauksen kirjoittamisen tarkoituksena on lievittää sitä pientä ahdistusta, mikä aina liittyy siihen, kun palaa lomalta töihin. Olet ehkä itsekin kokenut sen. Tiedät siis, mistä kirjoitan.

Tänään katselin salkkarien tämän viikon jaksot, kävelin 8000 askelta, kävin kaupassa, olin vain ja pojat kävivät. Illalla tein 20 min niska-hartiajoogan.

Huomenna on vielä koko päivä aikaa tehdä kaikenlaista. Aion tehdä kaikkea, mikä helpottaa työhön paluutani. Kyllä se sitten varmastikin sujuu ihan hyvin. Aluksi olen ihan pihalla, mutta sitten vähitellen asiat palautuvat mieleen. Kun on heti kuusi päivää töissä niin varmastikin pääsee taas hyvin kärryille osaston tämän hetkisestä tilanteesta. Ja sittenhän on taas jo vapaapäivä.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *