Väsymys treffien jälkeen

Vaikka kuinka kivaa ja ihanaa onkin aina olla miehen seurassa niin olen yleensä aina treffien jälkeen ihan väsynyt. Tiivis yhdessäolo väsyttää. Ja näin korona-aikaan, kun on vielä kylmää ja liukastakin niin on vaan niin kivaa olla sisätiloissa eli siis aina jommankumman asunnolla. Ollaan vaan , syödään ja katsellaan jotain hyvää sarjaa. Ehkä taas keväämmällä tulee enemmän ulkoiltua. Uskon niin tapahtuvan.

Taidan mennä taas tänään aikaisin nukkumaan. Ensin vaan tarvii hoitaa muutama asia niin sitten pääsen nukkumaan. Onkin ihanaa taas mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.

Nukkumaan sana tuli nyt niin monta kertaa kirjoitettua, että on aika selvää, mistä minulla on juuri nyt puutetta. Ja siis arvelen, että menkkojen lähestyminen aiheuttaa tämän väsymyksen. Veikkaan, että menkat alkavat loppiaisen tienoilla.

Huomenna on uusi vuosi. Mietin, että mitä syötävää ostaisin, kun aion illalla töiden jälkeen istuskella sohvalla ja katsella tv1 Vuosi vaihtuu ohjelmaa. Siinä on minun uuden vuoden juhlimiseni. Valvon yli puolenyön, mikäli vain jaksan olla hereillä. Voihan olla, että huomennakin väsyttää ja paljon taas.

Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *