Väsyttääkö työ sinua?

Perjantaina blogissa on aiheena työ ja raha. Tänään olen taas niin väsynyt iltavuoron ja aamuvuoron jälkeen, että ei oikein ole kunnollista ajatustoimintaa. Väsymys vaikuttaa minulla niin, että minun tulee ostettua liikaa syötävää ja sitten syön myös liikaa. Voihan toki olla, että iltavuoropäivinä syön aivan liian vähän ja sitten, kun taas olen aamuvuoroissa niin elimistö pyrkii ottamaan takaisin sen, minkä on menettänyt.

Työelämä tuntuu koko ajan vain kiihtyvän ja kiihtyvän. Sinulta vaaditaan koko ajan enemmän ja taas vähän enemmän panostusta. Sinun tulee olla tehokas ja tuottava yksilö, joka sivuuttaa omat tarpeensa, jotta työnantaja saa sinusta mahdollisimman suuren hyödyn. Itse koen kuuluvani siihen ikäryhmään, jolle työssäkäynti ei ole niin kuormittavaa kuin vaikka nuoremmille tai vanhemmille ikäryhmille.

Minulla on jo hyvin työkokemusta ja opin vielä suhteellisen helposti uusia asioita. Lisäksi elämäntilanteeni ei ole kuormittava. Nytkin saan olla ihan omassa rauhassani täällä kodissani ja mennä nukkumaan, kun siltä tuntuu.

Mutta siis kyllä väsyn töissä. Väsyn siihen, kun on paljon ihmisiä ja ääntä sekä tietty paljon kaikkea hoitamista. Mutta kyllä sitä jaksaa, kun on kotona taas niin hiljaista kuin haluan.  Kohta menenkin jo nukkumaan niin jaksaa vielä yhden päivän ja sitten on vapaata. Sitä odotellessa hyvää yötä!

Nähdään!

– Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *