Viikko alkoi vapaalla

Tänään oli kivaa pitää vapaapäivä. Aamulla väsytti ja nukuin vähän pidempään. Sitten nousin ylös ja söin aamupalaa. Lähdin käymään kosmetologilla ja kaupassa. Kun pääsin kotiin oli kivaa, kun oli jääkaapissa eilistä ruokaa valmiina, nakkikeittoa ja pannukakkua. Halpaa ja hyvää ruokaa. Söin ja pesin pari koneellista pyykkiä. Katsoin Cmoresta kaikki tämän viikon Salkkareitten jaksot ja sen jälkeen tein pikasiivouksen. Valitsin myös 60 uutta tavaraa vietäväksi myyntiin kirpputorille.

Niin olen varannut itselleni kirpputorilta pöydän kuukaudeksi. Haluan eroon kaikesta sellaisesta tavarasta, mitä en tarvitse. Laitoin tavaroille halvat hinnat, jotta pääsisin niistä eroon olematta ympäristön tuhoaja. Toivottavasti kelpaavat jollekin. Tämä kirpputorihomma helpottaa huomattavasti tulevaa muuttoa. Mitä vähemmän tavaraa on muutettavana sen parempi. En odota saavani juuri mitään tuottoa itselleni kirpputorin avulla. Kunhan saan pöytävuokran maksettua.

Enää on muutama viikko muuttoon. Mutta siis hyvin aikaa hankkiutua tavarasta eroon. Nyt illalla olen kuunnellut kirjaa ja kutonut sukkaa. Ihanan rentouttavaa työviikkoon valmistautuessa. Neljä päivää töitä ja sitten on viikonloppuvapaa ja treffit. Onkin jo kova ikävä mussukkaa. Ollaan vaan taas yhdessä tekemättä yhtään mitään sen ihmeellisempää.

Jotenkin tuntuu, että nopeasti tulee tämäkin viikko kulumaan. Hyvää uuden viikon alkua teille!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *