Vuoden paras aika on alkanut

Minusta on kivaa, kun ollaan jo tässä vaiheessa kesää. Alkukesä on kulunut nopeasti töitä tehdessä ja vapaa-ajalla rentoutuen.

Alkukesä oli lämmin ja väsyin helteen loppumetreillä. Nyt huomasin, että kun on ollut taas vähän lämpimämpää niin helposti alkaa väsyttää kaikenlainen tekeminen. Kutsun sitä lämpöväsymykseksi. No, tässä vaiheessa kesää voi jo ajatella, että ei tämä loputtomiin kestä.

Tykkään loppukesästä ja alkusyksystä. Silloin Suomi herää taas eloon hiljaisemman heinäkuun jälkeen. On mahdollista aloittaa uusia harrastuksia ja opintoja. Minä alan opiskella avoimessa yliopistossa psykologian perusteita omaksi ilokseni. En kylläkään tiedä, että kuinka hyvin todellisuudessa ehdin ja jaksan opiskella. Työ kuitenkin väsyttää ja sitten vapaa-ajalla on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä.

Nyt kesällä en välttämättä matkusta edes kotimaassa juurikaan. Risteilyidean hautasin jo ajat sitten. Pysyttelen aika lailla täällä Pirkanmaalla.

Syyskuussa ehkä pääsen Prahaan, mutta sitähän ei nyt vielä voi varmaksi uskoa. Sen näkee vasta sitten lähempänä, että mikä silloin on tilanne meillä ja muualla.

Elämä menee eteenpäin omalla painollaan päivä kerrallaan kuukausien ja vuodenaikojen vaihtuessa. Jokaisesta hetkestä ei aina nauti, mutta pääasia, että useimmiten on ihan kivaa.

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *