maukas pestopasta
Tulipas tehtyä hyvää ruokaa!
Taas vähän sillä periaatteella, että joitakin juttuja nyt kaapista piti saada poistoon, kuten tomaatti, kevätsipulia, fetaa ja jämä pestoa.
Koko pestopastalla itsellään on mulle juuret Berliinissä. Siellä meillä oli aina silloin tällöin tapana tehdä ruuaksi vain pastaa ja lisätä siihen valmispestoa. Tätä teen aina edelleen joskus, sillä se on nopeaa ja helppoa ja hyvää. Mulle on ylipäätänsä jäänyt tuosta ajasta mukaan se, että haluan mahdollisimman useasti syödä tuoretta ruokaa. Kokkailen siis aikalailla joka päivä ja useinkin kaikenlaista tällaista yksinkertaista settiä.
Tällä kertaa pestopastasta tuli erityisen hyvää! Tein sen näin:
Keitin tagliatelle pastaa,
lisäsin siihen muutaman lusikallisen pestoa,
tomaatteja,
fetaa (patros),
ja vähän kevätsipulia.
Sopivaa maanantai ruokaa :)