Minimalistista tyyliä: culottesit eri vuodenajoille – vain paita muuttuu!

Mä pukeudun suurimman osan ajasta mustaan.

Tää on tapahtunut ihan siitä syystä, että halusin minimoida vaatekaappini sisältöä, minkä musta värimaailma mahdollistaa. Tykkään myös huolitellusta ulkomuodosta ja musta yksinkertaisesti on aina tyylikäs, oli tilaisuus mikä tahansa. Löytyy sieltä toki edelleen värikkäämpiäkin yksilöitä ihan vaihtelun vuoksi, mutta pääsääntöisesti 90% ajasta värinä on kokomusta ja housuina culottesit.

Culottesit valikoituu päälle siksi, että ne on ihan äärettömän mukavat jalassa! Jotenkin tällä hetkellä tuntuukin jopa vähän hullulta ajatella, että miksi sitä joskus pukeutui johonkin, mikä sitä ei ole. Kiristäviin housuihin, joilla ravintolassa ei uskalla syödä muuta kuin salaattia.

Lämpötilaa määrittää tuolloin lähinnä yläosa. Kuumimmalla helteellä tuo on crop top, vaikka ihan yhtä kuumalla mutta myös vähän viileämmällä löysä t-paita, jo viileämmällä ilmalla poolopaita (johon voi vielä viileämmällä yhdistää sukkahousut ja nahka- tai villakangastakin) ja sitten syksy-talvi keleissä villapaita, sekä tietysti ne sukkahousut ja villakangastakki. Asusteet näihin asukokonaisuuksin voi myös olla aina samat: esimerkiksi vyölaukku ja maiharit (ja halutessaan jatkuvassa helteessä sandaalit).

Mulla on edelleen vaatekappaleita näiden ulkopuoleltakin, sillä kuten sanottua, tykkään myös pienestä vaihtelusta. Nää on kuitenkin ihan ehdottomasti se mun luottorunko, mihin pystyn nojautumaan tilanteessa kuin tilanteessa. Enkä ole ollenkaan varma, ettenkö voisi ollakin menossa sitä suuntaa kohti, että vaatekaappini muodostuisi ainoastaan näistä useampina kappaleina.

Näitä samoja vaatteita pystyy ihan hyvin pitämään päällä menessään myös vaikka lasillisille. Mulle tilaisuutta määrittää ennemminkin meikki, jolloin naamaan ja kynsiin valikoituu punaista. Arkena sitten vaikka ilman mitään tai kevyellä meikillä, mikä mulle tarkoittaa vain kulmia ja ripsiä.

Loput asukuvat löydät instagramin puolelta 🙂

hyvinvointi paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *