5 x 2015

Sisunainen

Kun uudenvuodenaaton juhlinnasta alkaa olla pikku hiljaa toivuttu pitkien unien, saunan ja savulohirisoton voimalla, lienee sopiva hetki sanoa pari sanaa tavoitteista ja toiveista alkaneelle vuodelle.

1. Aion käydä tänä vuonna painonnostotunneilla säännöllisesti. Erityisesti haluaisin oppia tempauksen, mutta työnnön tekniikassakin on vielä hiomista. Tekniikkatunnit siis kuuluvat kiinteästi viikko-ohjelmaan aina, kun ei ole jotain hyvää syytä olla menemättä.

2. Opettelen uimaan. Kävin jo uimakoulun, jossa pääsin alkuun, mutta harjoiteltavaa riittää. Siksi myös uinnin tekniikkakurssi on henkisesti buukattu keväälle. 

3. Jatkan joogaa. Vähän aikaa sitten olin suruissani, kun joogaopettajamme vaihtaa työpaikkaa, mutta nyt sekä omalla salillani että yliopistoliikunnassa alkaa uusia joogatunteja. Jei!

4. Opettelen olemaan stressaamatta. Tämä on ehkä listan haastavin kohta, mutta yrittänyttä ei laiteta, mitä ikinä se tarkoittaakaan!

5. Syön hyvin ja paljon. En aio laihduttaa, vaan olla edelleen se joka vetää suklaakakkua kun muut laskevat kaloreita. Toiminut tähänkin asti, joten miksi muuttaa hyväksi havaittua tapaa?

Ennen kaikkea, aion uskoa (ainakin kunnes realismi heittää rapaa päin naamaa), että tästä tulee vuosi, jona kaikki on mahdollista! Jopa leuanvedot ja kandintutkinto, jos tarpeeksi hakkaan päätä seinään. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.