Maailman helpoin aamupala: tuorepuuro
Mitä aamupalksi, kun smoothiet alkavat kyllästyttää ja sämpylöitä ei jaksa aina leipoa? Olen viime aikoina tehnyt silloin tällöin tuorepuuroa, joka on sekä äärimmäsen helppotekoinen että täyttävä ja hyvänmakuinen aamupala. Puuron voi tuunata omanlaisekseen erilaisilla hedelmillä ja marjoilla.
TUOREPUURO YHDELLE
puurohiutaleita (itse käytän gluteenittomia kaurahiutaleita)
maitoa tai muuta vastaavaa nestettä (tarvittaessa laktoositonta)
rahkaa tai jogurttia, hedelmiä ja marjoja maun mukaan
Mittaa illalla sopiva määrä puurohiutaleita kippoon tai syvälle lautaselle. Kaada päälle maitoa niin, että hiutaleet peittyvät reilusti. Laita jääkaappiin ja anna tekeytyä yön yli.
Aamulla lisää annokseen jogurttia tai rahkaa maun mukaan ja sekoita. Paloittele päälle haluamiasi hedelmiä ja marjoja. Nauti!