Duunarin eväät
Olen kuluttanut toukokuun arkipäivät kotisohvan ja luentosalin penkkien sijaan toimiston tuoleja (tai itseasiassa jumppapalloa, jonka sinne ostin) nettisivuja ja esitteitä askarrellen. Siinä sivussa olen joutunut eroon rakkaasta keittiöstäni ja aloittanut armottoman pakasterasiarumban.
Meillä on työsuhde-etuna sopimus pariin paikalliseen lounasravintolaan, joita olen toki hyödyntänyt, samoin kuin lähikaupan välipala-antia. Osin kuitenkin on tullut mentyä omilla eväillä, ravintolassa kun sekä annoksen lopullinen sisältö että annoskoko on aina pieni arvoitus (lue: pari kertaa olen saanut surkean vähän perunoita ja kerran omituista maissimössöä lohen kera) ja toisaalta aamu-unisena syön aamiaisen mieluummin vasta työpaikalla.
Tyypilliset päivän safkani ovat työpäivinä näyttäneet tältä:
Aamulla kotona
Iso lasi tuoremehua, johon sekoitettuna sahanpur kuitulisä.
Töissä ensimmäisellä kahvitunnilla
Kotoa mukaan pakattu marjarahka (kuvassa yllä) tai smoothie, mahdollisesti lisäksi esim. banaani tai riisikakkuja.
Lounas
Joko ruokalan ruokaa tai kotoa mukaan otettu annos eilistä iltaruokaa, esimerkiksi kanaa ja bataattia, tarvittaessa raejuustolla täydennettynä (kuvassa alla).
Toisella kahvitauolla
Sama kuin aamun kahvitauolla tai kaupan maustettu rahka banaanin kera.
Töiden jälkeen
Treenit ja palkkari, normaali iltaruoka (ja suklaata ofc).