Huhtikuun tsemppikatsaus

Sisunainen

Hupsista, huhtikuu hurahti aivat huomaamatta (huomatkaa heino alkusointu) ja ehti monta päivää toukokuun puolelle, ennen kuin edes tajusin kuun vaihtuneen ja tsemppikatsauksen sekä parin muun postauksen olevan kirjoitamatta. Asiaa ei erityisesti auttanut se, että vanhalle tietokoneelleni kävi näin:

No, nyt on uusi kone asennettu ja hyvin toimii. Kunhan vielä löytäisin tästä ohjelman jolla kuvien kokoa voi säätää muutoin kuin rajaamalla niitä (kellään vinkkejä ilmaiseksi ladattavista kuvankäsittelyohjelmista..?).

Mutta asiaan. Minulla ei ollut huhtikuuksi muuta haastetta kuin tehdä kiltisti mitä PT sanoo. Minulla on nyt uusi treeniohjema, joka muutaman kokeilukerran perusteella vaikuttaa aika loistavalta! Lisäksi sain joitakin neuvoja ruokavalion suhteen, mutta palaan asiaan myöhemmin erillisessä postauksessa.

Heiaheian tilastojen valossa huhtikuu näytti tältä:

- Liikuin 24 kertaa yhteensä 23 tuntia.

- Kävin kuntosalilla 14 kertaa, melkein joka toinen päivä!

- Kehonhuollolliselle liikunnalle, kuten joogalle ja venyttelylle liikeni 6 tuntia, mikä on jo suhteellisen hyvin. Kokeilin myös ekaa kertaa elämässäni purkirullausta! Se putki pitää ostaa myös kotiin, heti kun saan jostain kaivettua ylimääräistä rahaa.

Mielestäni kohtalaisen hyvä tilasto pääsiäisen ja vapun tuomat poikkeamat arkirytmiin sekä kandinkirjoitustyö huomioiden. Ja edelleen hyvillä mielin eteenpäin! Toukokuuksi suunnitelmissa on jatkaa Pt:n tekemällä uudella treeniohjelmalla (pitäisköhän minun kirjoittaa tästäkin oma postaus?), kokeilla säiden lämmitessä taas kahvakuulatreenejä kotipihalla ja loppukuusta olen menossa melontakurssille. Siitä tulee jännää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.