Hyvän olon aakkoset

Sisunainen

Jaa kappas, täällä Lilyssä kiertää joku aakkosjuttu. No pakkohan siihen on osallistua. 

Ideana on siis listata itselle hyvää oloa tuottavia asioita aakkosten mukaan. Eksoottisemmat kirjaimet jätin itse sovinnolla välistä. Jos teette tätä myös, linkitelkäähän omia postauksianne kommentteihin!

Aurinko. Antaa energiaa ja piristää mieltä. Tänä vuonna toivonmukaan päästään taas etelämmäskin nauttimaan lähitähdestä.

Baby steps. Periaatteeni kaikissa liikuntaharrastuksissa: pienikin edistys on hurraamisen paikka, ja pääsee se taaperokin joskus vuoren huipulle. 

Crossfit. Mitä enemmän tätä teen, sitä enemmän olen koukussa. Tottakai aina välillä tympii, mutta treenin jälkeen pukuhuoneessa ei (melkein) ikinä.

Ennakkoluulottomuus. Olen löytänyt monia kivoja juttuja ajatuskulun "mitä toi on? - ei mitään hajua - mennään kokeilemaan!" kautta.

Hoitotasapaino. Jotenkin kiva sana. Niinkun että asiat voi ollakin oikein hyvin, vaikka ne olisi muuten ihan p**seestä, kun on vaan sopiva määrä nappuloita.

Ilo. Kaiken hyvinoinnin lähtökohta ja lopputulema.

Jooga. Mainitsinko jo, että auttaa kaikkeen stressistä selkäjumeihin?

Koti. Minun kotini on sekä siellä, missä minulla on oma tila, että siellä, missä on minulle tärkeitä ihmisiä. Molemmissa tykkään olla.

Lämpö. Tykkään kaikista lämpimistä asioista, kuten saunasta, hot joogasta, kesästä, villasukista, auton penkinlämmittimistä...

Maitotuotteet. Nykyään on tietysti epämuodikasta ellei jopa epäkorrektia sanoa näin, mutta viime syksynä kun kokeilin vähän aikaa maidotonta ruokavaliota, suuri vaikutus oli v****tus siitä, että ruokien keksiminen oli paljon vaikeampaa.

Nipottamattomuus. Elämä on paljon mukavampaa, kun ei ole niin tarkka kaikista pikkuasioista.

Oppiminen. Vierivä kivi ei juutu mutaan vai miten sitä sanotaan.

Päälläseisonta. Sata kertaa helpompaa kuin käsillä seisominen, mutta hyvä askel matkalla kohti sitä. Lisäksi ylösalaisin heittäytyminen on tosi jännällä tavalla rentouttavaa.

Ruoka. Paljon, usein ja hyvää, kiitos.

Suklaa. Elämässä kuuluu olla nautintoja. Piste.

Taito. Harjoittelun tulos. Vaikka matka voi olla yhtä tärkeä kuin oikealla pysäkillä pois jääminen ja niin päin pois, parhaat kiksit saan siitä kun tempaus/ kippiliike/ selkäuinnin liuku onnistuu ensimmäisen kerran. 

Uskaltaminen. Vaikka ei osaa, voi aina yrittää. Sekin on 100% enemmän kuin epäonnistumisen pelossa kotiin jääminen.

Vesipullo. Aina mukana, tai mistään ei tule mitään. Kun vettä kerran oppii juomaan tarpeeksi, sitä ei voi lopettaa.

Ystävät. Vaikka tapaamisten järjestäminen tai niihin lähteminen kehtuuttaa, oikein hauska illanvietto korvaa jopa seuraavan päivän mahdollisen nuutuneisuuden.

Äksyily. Parempi paiskoa ovia 5 minuuttia kuin hautoa pahaa mieltä viikko.

Överittömyys. Hyvä periaate useimmilla elämän alueilla: liikaa mitä tahansa johtaa huonoon lopputulokseen.

...sekä tietysti se hetki kun saa kesän ensimmäisen kerran lakata varpaankynnet. Sitä odotellessa!

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Hah, huomasin että omien kirjaamisen jälkeen päädyin ainakin kahteen samaan: ennakkoluulottomuus oli ihan sellaisenaan, mutta ö-kirjaimeen itsellä on vähän toisenlainen suhtautuminen. Koti löytyy kanssa listoilta. :)

Suvi K.
Sisunainen

Kiva kun linkitit! :) Hyviä ajatuksia sulla aakkosissa! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.