Lihaksenkasvatuspulveria

Sisunainen

Suhtautumiseni erilaisiin urheiluravinteisiin on ollut varsin epäilevä, mutta päädyin nyt vihdoin ostamaan kokeeksi säkillisen palautusjuomajauhetta, jotten tuhlaisi kaikkia rahojani kuntosalin jääkaapin kahden euron Gainomaxeihin.

Viidakkorummun perusteella suuntasin paikalliseen Life-kauppaan, jonka myyjä suositteli SportLifen tuotteita. Tenttasin (onneksi asiantuntevalta) myyjältä hyvin tarkkaan eri tuotteiden sisällöistä. Tämä kyseinen pulveri on tehty niinkin eksoottisista aineksista, kuin maidosta ja maissista, eikä pelottavan kuuloisesta ainesosalistasta huolimatta sisällä doping-aineita, hormoneja, lisäaineita, gluteenia tai ympäristömyrkkyjä. Jauhe on maustettu raakakaakaolla ja stevialla, ja arvelin, ettei mikään missä on raakakaakaota voi olla ihan kamalan pahaa.

Testasin juoman tänään salin jälkeen. Annostelin varovasti vain puolet ohjeen mukaisesta määrästä näin ekalla testikerralla, ja lurautin vahingossa vähän liikaa vettä joukkoon, joten lopputulos oli hieman vetinen. Muuten kuitenkin juoma maistui ihan normaalilta veteen sotketulta kaakaolta. Litku auttoi myös tehokkaasti akuuttiin verensokerin laskuun, niin että sain rauhassa saunoa ja tulla kotiin laittaamaan ruokaa ilman nälkäkuoleman uhkaa.

Ensivaikutelmalta siis ihan toimiva tuote! Kunhan ensi kerralla laitan vähän enemmän jauhetta ja vähemmän vettä, tähän voisi vaikka tottua.

 

Suosituksia myös muista palkkarijauheista ja vastaavista otetaan vastaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.