Päivän treeni

image.jpg

Itse treenistä ei ole kuvamateriaalia mutta laitoin nyt koristeeksi edes tämän.

Kävin tänään salilla vaihteeksi tekemässä omatoimijumppaa, ja sen verran hyvä treeni tuli vedettyä – vaikka itse sanonkin – että haluan jakaa sen myös teille. Olin suunnitellut tätä jo varmaan viikon verran, mutta eksynyt aina kuitenkin ohjattuihin WODeihin. Tänään kuitenkin leivontaoperaatio (josta lisää myöhemmin!) vei sen verran aikaa, että ehdin salille vasta tuntien päätyttyä.

Ajatuksenani oli kokeilla, paljonko nousee työnnöstä, ja sen jälkeen vetää crossfit-hengessä hikijumppa, joka sisältäisi uusia suosikkejani boksihyppyjä, juoksuvetoja ja köysikiipeilyä. Uusi ennätyshän sieltä tuli, ja metconissa olisin kyllä kaivannut sykemittaria kertomaan, joko paukutellaan yli kahdessasadassa.

WOD 13. PÄIVÄ PERJANTAI

C&J: Aloita tyhjästä tangosta tai pienimmästä painosta johon voit käyttää täysikokoisia kiekkoja, mikäli se ei ole liian lähellä oletettua maksimiasi. Tee tällä painolla kaksi toistoa, yksi kummallekin jalalle jos työnnät saksiin. Lisää painoa joka kierrokselle 2,5-5kg riippuen kuinka suuriin painoihin pyrit, ja tee kullakin painolla 2 toistoa (kierroksia olisi hyvä tulla n. 5-10). Jatka kunnes paino on niin iso ettet enää jaksaisi nostaa seuraavaa.

METCON: Tee 4 kierrosta aikaa vastaa  pitäen 1 minuutin tauot kierrosten välissä (tarkoitus on treenata nopeutta ja räjähtävyyttä, ei pitkänmatkan kestävyyttä!)

  • 5 boksihyppyä mahdollisimman korkealle boksille
  • kiipeä köyttä kerran (niin) ylös (kuin uskallat)
  • juokse lyhyt spurtti, esim. salin toiseen päähän ja takaisin

Taputa itseäsi henkisesti olalle ja muista palkkari sekä venyttely.

 

Treenin tekeminen omalla vastuulla ja oman harkinnan mukaan, älkää rikkoko itseänne!

Kommentit (0)