Saag aloo linsseillä
Tämä on muunnelma intialaisesta saag aloo -kasvispannusta, jonka ohjeen löytin Intian makuja -keittokirjasta. Sovelsin hieman mausteita ja lisäsin ruokaan linssejä tuomaan lisää proteiinia. Aika hyvää tuli!
Kahdelle
4-6 perunaa
1 dl linssejä
puoli rasiaa pinaattia
öljyä paistamiseen
kurkumaa, juustokuminaa ja korianteria
suolaa ja pippuria
turkkilaista jugurttia tarjoiluun
Kuori ja pilko perunat. Keitä perunat ja linssit – tämä onnistuu samassa kattilassa jos pilkot perunat valmiiksi suupaloiksi.
Hienonna pinaatti. Kuumenna isossa paistinpannussa tilkka öljyä, lisää reilusti mausteita sekä pinaatti ja paista muutama minuutti.
Kaada vesi pois perunoista ja linsseistä ja lisää pannuun. Paista vielä pari minuuttia, tarkista maku ja suolan määrä.
Tarjoile turkkilaisen jugurtin kera.