Saag aloo linsseillä

perunalinssipannu_2.jpg

 

Tämä on muunnelma intialaisesta saag aloo -kasvispannusta, jonka ohjeen löytin Intian makuja -keittokirjasta. Sovelsin hieman mausteita ja lisäsin ruokaan linssejä tuomaan lisää proteiinia. Aika hyvää tuli!

Kahdelle

4-6 perunaa

1 dl linssejä

puoli rasiaa pinaattia

öljyä paistamiseen

kurkumaa, juustokuminaa ja korianteria

suolaa ja pippuria

turkkilaista jugurttia tarjoiluun

 

Kuori ja pilko perunat. Keitä perunat ja linssit – tämä onnistuu samassa kattilassa jos pilkot perunat valmiiksi suupaloiksi.

Hienonna pinaatti. Kuumenna isossa paistinpannussa tilkka öljyä, lisää reilusti mausteita sekä pinaatti ja paista muutama minuutti.

Kaada vesi pois perunoista ja linsseistä ja lisää pannuun. Paista vielä pari minuuttia, tarkista maku ja suolan määrä.

Tarjoile turkkilaisen jugurtin kera.

koti ruoka-ja-juoma