Spagaattihaaste: lähtötilanne

Sisunainen

En yleensä lähde mukaan näihin netissä kiertäviin liikuntahaasteisiin, mutta kun Maija aloitti spagaattihaasteen, olihan siihen pakko tarttua. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti venytellä kohti spagaattia, oikeastaan siitä asti kun joskus viime keväänä totesin, että ei se ehkä olisikaan täysin mahdotonta.

Yllä on haasteen virallinen aloituskuvani, matka lattiaan noin 10-15 cm. Ei niin paljon kuin vaikkapa vuosi sitten, mutta tekemistä riittää vielä. Liikkuvuusharhoittelu on sentään aina ollut minulle liikunnan osa-alueista helpoimmin lähestyttävä - kenties siksi, että sitä voi tehdä käytännössä missä ja milloin vain, eikä edes tule hiki. Nyt viime aikoina juoksun aloitettuani ja paljon gradun ääressä koneella istuessani liikkuvuuden ylläpitämisen merkitys on korostunut entisestään. Huomaan heti epämukavana olona ja epämääräisinä särkyinä, jos viikon joogat ja putkirullaukset ovat jääneet tekemättä.

Palaan asiaan edistymiskuvien ja mahdollisesti myös venyttelyvinkkien kera. Jos osallistut haasteeseen, kerro ihmeessä kommenteissa!

Kommentit

Maijaliisa

Hyvin sie vedät :D 

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos! Siitä se pikkuhiljaa. :)

Pax
Liikehdintää

Oon niin jäykkä, etten kehtaisi julkaista minkäänlaisia kuvia. Kerran olen päässyt spagaatin, joskus silloin villeinä tanssivuosina syvävenyttelytunnilla. Mutta ehkä just sen takia mun pitäiskin venytellä... Höm. Jään odottamaan venyttelyvinkkejä! Hah.

Suvi K.
Sisunainen

Ei siksi venytellä, että ollaan jo notkeita, vaan jotta tultaisiin sellaisiksi. ;) Yritän postailla vinkkejä lähiaikoina!

Pax
Liikehdintää

Tajusin juuri, että imetys edelleen löysyttää kaikkea kropassa, joten kovin aktiivinen venyttely on vielä pannassa. Mutta ei se mitään, vinkit pistetään korvan taakse myöhemmäksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.