Tervetuloa uuteen blogiini!

Hyvä lukija!

Parin päivän päästä koittava vuodenvaihde on hyvä aika uudistua, myös blogisaralla. Tämä blogi jatkaa aiemman Keittiö ja puutarha -blogini jalanjäljissä, mutta uudella julkaisualustalla ja hieman uusin painotuksin. Ruuan lisäksi blogissa tullaan näkemään myös muun muassa liikuntaan ja muuhun hyvinvointiin liittyviä postauksia. Pääpaino tulee kuitenkin edelleen olemaan ruoka- ja leivontaohjeissa.

Blogin tarkoitus on tarjota lukijoille helppoja ja terveellisiä, mutta herkullisia ruokaohjeita (tosin terveellisyydestä voidaan välillä hyvästä syystä tinkiä), inspiraatiota ja innostusta. Ruokavammailuistani huolimatta en aio tinkiä ruuan mausta tai laadusta, vaan panostaa puhtaisiin raaka-aineisiin ja mielikuvitukseen niiden käytössä. Kaikki ruokaohjeeni tulevat olemaan gluteenittomia, soijattomia ja pähkinättömiä, ja suurin osa low fodmap -ruokavalioon sopivia. Silti herkuttelukaan ei ole kiellettyä, kunhan siitä ei tule kipeäksi!

Liikuntaharrastuksen löysin viime vuoden syksyllä, ja siitä alkaen olen käynyt salilla säännöllisen epäsäännöllisesti. Aiheesta olen kirjoitellut jo Uudet lelut -blogissa, jonka toiminta yhdistyy myös jatkossa tähän blogiin.

Miksi sitten tämä muutos? Oikeassa elämässä ruokavalio ja liikunta kulkevat käsi kädessä ja parhaassa tapauksessa tukevat toisiaan. Siksi tuntuu hassulta pitää kummastakin aiheesta erillistä blogia. Lisäksi, kuten Keittiön ja puutarhan lukijat tietävät, blogi oli jo kokenut jonkinverran uudistuksia, ja siksi tuntui luontevammalta siirtyä nyt kokonaan uuteen osoitteeseen. Vanhojen blogien arkistot jäävät toki edelleen tuttuihin osoitteisiin luettavaksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *