Treenipäiväkirjaa

Sisunainen

Olen jo pidemmän aikaa ajatellut kirjoitella blogiin treenipäiväkirjaa, mutta aina tuntuu olevan jotain spesiaalia menossa, joka rikkoo rutiinit, tai sitten treenit muuten vaan hakevat muotoaan. Jonkinlaista säännöllisyyttä treeneihin täällä Kroatiassa on kuitenkin syntynyt, joskin nyt uutuutena pakkaa sekoittaa juoksu. Lisäksi tämän viikon lopussa joogasalin jäsenyyteni loppuu, enkä enää aio hankkia uutta, koska olen täällä niin vähän aikaa, että puolet menisi hukkaan (vaikea uskoa että lähtö Zagrebista on jo niin lähellä!).

Tässä siis viimeisen puolentoista viikon treenit:

MA Astanga basic 75 min.
TI Kevyt juoksulenkki Maksimir-puistossa 6km. Jos joku ikinä tulee Zagrebiin ja haluaa juosta, niin suosittelen lämpimästi Maksimiria!
KE Crossfit 60 min; päivän treeninä lyhyitä juoksuvetoja ja metcon, jossa muun muassa punnerruksia, vatsoja ja kuntopyörän polkemista. Poikkeuksellisesti en kulkenut treeneihin pyörällä, koska vaihtarikaveri lähti mukaan.
TO Dharma-jooga 75 min. Pyöräilyä 14 km.
PE Lepo.
LA Pitkä lenkki Medvednicalla 11km (josta myös ylläoleva kuva).
SU Joogaa kotona n. 40 min.

MA Crossfit 60 min; L-sitin ja käsilläseisonnan harjoittelua, metconissa punnerruksia, askelkyykkyhyppyjä, leukoja ja linkkareita. Pyöräilyä 22 km.
TI Dharma-jooga 75 min. Pyöräilyä 5 km.
KE Crossfit 60min; kulmasoutua, metconina boksillenousuja ja kahvakuulaswingejä, loppuun vatsoja. Pyöräilyä 26 km.

Loppuviikon treenit rajoittuvatkin todennäköisesti lähinnä sup-lautailuun, meressä uimiseen ja diskossa tanssimiseen, huomenna nimittäin starttaa kaikkien Kroatian vaihtareiden yhteinen retki Pag-saarelle. Päivitän kuulumisia parhaani mukaan Instagramiin (suvi_ko) ja blogiin heti reissusta palattuani!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.