Tuorejuustokana

p1020130_2.jpg

 

Uusin suosikkireseptini syntyi siitä, kun mansikkakakun leipomisesta jäi yli tuorejuustoa. Simppeli kanaruoka valmistuu uunissa ja sopii loistavasti esimerkiksi uunibataattien kaveriksi.

 

TUOREJUUSTOLLA TÄYTETYT BROILERINFILEET

kokonaisia broilerinfileitä 1 kpl per syöjä

maustamantonta täysrasvaista tuorejuustoa (esimerkiksi Arlalla on laktoositonta ja lisäaineetonta)

reilusti tuoreita yrttejä, kuten basilikaa

ruusu- tai merisuolaa

oliiviöljyä tai muuta rasvaa vuokaan

(ruoka)kermaa – ei pakollinen

Leikkaa jokaiseen broilerinfileeseen ”tasku” ikäänkuin halkaisisit pitaleipää tai hotdog-sämpylää. Laita väliin pari ruokalusikallista tuorejuustoa ja reilusti yrttejä maun mukaan. Ripottele fileiden päälle suolaa ja voitele uunivuoka. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Halutessasi valele fileet paistamisen loppuvaiheessa kevyesti kermalla.

koti ruoka-ja-juoma