Uudella boksilla!

Sisunainen

Tätä on pakko hehkuttaa heti: kävin eilen kokeilemassa uutta crossfit-salia. Alkuperäinen ajatukseni Zagrebiin tullessa oli käydä lähijoogassa ja -kuntosalilla. Olin jo aikaisemmin bongannut netistä pari boksia, mutta todennut niiden olevan turhan kaukana asunnoltani. Parin viikon jälkeen aloin kuitenkin ikävöidä crossfit-treenejä niin paljon, että päätin vielä kerran katsoa, miten sinne kaupungin toisella laidalla olevalle boksille pääseekään.

Hyvät puolet: ratikka vie suoraan ilman vaihtoja lähes ovelta ovelle. Huonot puolet: se ratikkamatka kestää kolmisen varttia. Lukujärjestykseni tulee kuitenkin olemaan pääosin sen verran väljä, että uskoisin ehtiväni käymään treeneissä pidemmänkin matkan päässä. Sitäpaitsi esimerkiksi läksyjä pystyy tekemään ratikassakin, jos vaan sattuu saamaan istumapaikan.

Eilisten treenien perusteella boksi vaikuttaa oiken mukavalta. Se on selvästi isompi, kuin muut crossfit-boksit joilla olen aikaisemmin käynyt, mutta tunnilla oli kaksi ohjaajaa, joten henkilökohtaista ohjausta (minun tapauksessani samat ohjeet uudestaan englanniksi) saa kyllä tarpeen mukaan. Tilaa riittää reilusti isommallekin porukalle.

Päivän treeni koostui lämittelystä turkkilaisilla ylösnousuilla ja hyvää huomenta -liikkeellä, EMOM:ista jossa oli raakatempauksia ja leukoja tai rengassoutuja ja lyhyestä keskivartalojumpasta. Käsivarsia alkoi poltella jo EMOM:in puolessa välissä, mutta ai että tuntui mahtavalta saada endorfiinit hyrräämään ja päästä jumppaamaan tutun ja rakkaan lajin parissa.

Crossfit Superbia, Zagrebačka avenija 108, Zagreb.

Huomasin muuten tässä myös, että nuhahuuruisilla aivoillani en tajunnut kirjoittaa mitään viime viikonlopun patikkaretkestä. Siitä juttua seuraavaksi, pysykää linjoilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.