Kesälista 2015

Kuvankaappaus 2015-4-6 kello 13.25.02.png

Auringon alkaessa paistaa, iskee muhun aina hirmuinen suunnitteluvimma. Haluan saada kaikki aloittamani projektit kotona tehtyä, alan haaveilla kaikesta, mitä voi taas tehdä, kun on kesä. Samalla tekee mieli laittaa kotia, ostaa uusia vaatteita, ideoida blogipostauksia ja toteuttaa aiempia ajatuksia.

Tuntuuko tutulta?

Koska rakastan listoja, päädyin tekemään tästäkin haaveilupläjäyksen blogiin. Varasta vapaasti :)! Täältä näet myös viimevuotisen listan, jonka kohdat onnistuin melko hyvin toteuttamaan.

 

1 Parvekkeen sisustus

Olen haaveillut pitkään omasta pihasta, mutta vielä pitää mennä sillä mitä on annettu, eli parvekkeella. Joka kesä olen ostanut partsille joitain kukkia, kasveja, uudet tuolinpehmusteet jne. Nyt haaveilen polyrottinkikalusteista, muhkeasta sohvasta, kauniista lyhdyistä ja suojaavista seinärakenteista.

Tässä nykyinen: 

Kuvankaappaus 2015-4-6 kello 12.58.32.png

Tässä haaveitani Pinterestistä (klikkaa albumiin, niin näet enemmän):

Kuvankaappaus 2015-4-6 kello 13.22.14.png

 

2 Kesätapahtumat ystävien kanssa

Suunnitelmissa on ainakin Maailma Kylässä -festarit, Ruisrock, Blockfest ja monia muita pienempiä eventtejä. Mikä onkaan parempaa kuin istuskella ystävien kanssa puistossa piknikillä ja kuunnella hyvää musiikkia?

 

3 Kesälajeja

Kesä on parasta aikaa myös harrastuksille, sillä useimmat niistä jäävät talveksi tauolle. Aion ainakin SUPpailla (linkissä vinkkejä aloittelijalle), cruisailla lonkkarilla ja ehkä pelata pari kierrosta golfiakin, jos saan pelikaverin. Tykkään golfista lajina, mutta välillä ahdistaa siihen liittyvät etikettisäännöt, jotka vievät lajista nautintoa. Hyvässä porukassa pelattuna se voi kuitenkin olla ihan hauskaa. Vihreä kortti on jo takataskussa.

Kuvankaappaus 2015-4-6 kello 13.10.11.png

 

4 Mökkeilyä

Puoliskoni perheellä on kesäpaikka Hämeessä, jonna karkaamme kesäisin viikonlopuksi jos toiseksikin. Mökkiä on ollut niin kova ikävä, että haluaisin sinne tulevana kesänä useammin. Omalla perheelläni ei lapsuudessani ollut mökkiä, jonka vuoksi olen viimeisen kolmen vuoden aikana ottanut kokemuksesta kaiken irti. Ulkosauna, pulahdukset järviveteen, grillausta ja muurinpohjalettuja, iltapäiväsoutelua – joo ja sääskiä ja paarmojakin (hmpf!). Kalaan en ole koskaan elämässäni vielä päässyt, joten se olkoon uusi kokemukseni vuodelle 2015, joka täytyy toteuttaa.

Kuvankaappaus 2015-4-6 kello 13.05.09.png

 

5 Karkureissuja Suomenlinnaan

Päivä Suokissa on kesän kohokohtia, toki näitä päiviä voi olla useampikin. Eväät mukaan ja piknikille rauhalliseen kolkkaan katselemaan iltapäivällä ohi lipuvia laivoja. Listalle ehdottomasti!

Mitä suunnitelmia sun kesään kuuluu?

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *