Kuulumisia ja 3 projektia


Mun piti kirjoittaa tänään jotain muuta, mutta ajattelin sen sijaan tehdä tästä helpompaa kirjoittamalla tajunnan virtaa.

Blogi on ollut hiljaa ajan, joka tuntuu pieneltä ikuisuudelta. Ainakin mulle itselle. Tarvitsen kirjoittamista. Haluan kirjoittaa ennen kaikkea itselleni. Jäsentää asioita sanoiksi ja kappaleiksi blogiin. Luoda itselleni paikan muistoilla, joka palauttaa mieleeni asioita ja tilanteita elämän varrelta.

Se alkuperäinen aihe tälle päivälle liittyi elämäntilanteisiin. Siihen, miten blogi elää mun elämän muutoksissa mukana. Alan kirjoittaa, kun elämässä tapahtuu. En aina suoraan siitä, mitä tapahtuu, mutta tarpeesta, jonka muutos synnyttää. Samalla tavalla elämäntilanteet vaikuttavat siihen, että kirjoittaminen usein jää.  Niin kuin nyt yrittämisen myötä. Aikaa ei vaan ole jäänyt ja vapaat olen viettänyt mieluummin ilman konetta ja puhelinta.

Kevään projektit

Tän kiinnostavin projekti on aiemminkin mainitsemani taloprojekti. Olemme etsineet ja nyt jopa hakeneet sopivaa tonttia tulevalle talolle – mulle vieraasta kaupungista. Tää projekti oikeastaan innostaa mua palaamaan blogin pariin, yrittäjyyden taas vetäessä kynää toiseen suuntaan. Jos asiat liikahtavat toukokuussa, kirjaan mielelläni ylös vaiheitamme rakennusprojektin varrelta.

Tässä kuussa laitamme sisään toisenkin tonttihakemuksen tähän mennessä haettujen neljän tontin lisäksi. Olemme olleet yhteydessä jo muutamiin talotoimittajiin rakentaen budjettia exceliin sen rajojen hahmottamiseksi.


Yrittäjän arki

Mun yrittäjyys on myös sujunut hyvin, voisin tehdä koonnin taas pian sen uusimmista käänteistä.

Edelliset koonnit näet täältä.

Lyhyesti, myynti on vetänyt keväälle jopa tahdilla, jossa ei meinaa pysyä perässä. Olen ollut hommasta superinnoissani edelleen ja ideoinut toiminnan tulevaisuutta nyt vähän pidemmälle. Yrityksen Instagram-tili keräsi jo kolmessa kuukaudessa 1000 seuraajan yhteisön, jolle on ollut mahtavaa tehdä sisältöä. Yhteisöstä on noussut esiin monia huippuja yksilöitä, jotka tuntuvat jo miltei ystäviltä lukuisten vaihtamiemme viestien jälkeen. Jos haluat oppia uutta sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta, nappaa seurantaan @kaikkisomesta!

Katutanssitreenit

Vuoden alussa mainitsemistani kolmesta projektista tälle vuodelle yksi oli katutanssin SM-kisat, jotka siintävät muodostelmallemme lokakuussa. Treenaaminen on sujunut olosuhteisiin nähden kivasti, sillä emme ole taas moneen viikkoon päässeet näkemään livenä. Pyöriminen 2×2 metrin tilassa yläkerran pikkumakkarissa alkaa jo kyllästyttää, joten onneksi tän viikon jälkeen pääsemme taas pienissä ryhmissä takaisin saliin. Tähän mennessä opitusta olen innoissani ja on vahva tunne, että voimme menestyä myös tänä vuonna.

Vappujuttuja

Vapun vietimme jälleen kotona, kuten viime vuonna. Totta puhuakseni, taisimme olla kotona myös 2019 vapun. Teimme hodareita, tilasimme munkkeja ja simaa ja väsäsin elämäni ensimmäisen parsapiirakan. Sain idean vappubrunssista torstaina, joten perjantaina suuntasin Prismaan ostoslistalla tuoretta leipää, briejuustoa, mansikoita, parsaa, ranskankermaa, yrttituorejuustoa, loimulohta ja perunasalaattia tuoretiskistä. Niin ja samppanjaa.

Tänään suunnistimme vappubrunssin jälkeen Sipoonkorpeen luontoretkelle koiran ja puolisoni kanssa ja törmäsimme täysin sattumalta keskellä korpea tuttuihin.

Ihanaa toukokuun alkua just sulle!

Noora

perhe tyo oma-elama
Kommentit (2)
 1. Ihanaa, kun kirjoitit!
  Mukavat kuulumiset – erityisesti tahdon onnitella yrityksesi lennokkaasta alusta! Vau.
  Hyvän näköisiä vapputarjottavia…itse olen miettinyt leipovani (skippasin), tekeväni perunasalaattia (skippasin), koristelevani kodin vappuiseksi (skippasin) ja skoolaavani aurinkoisella terassilla vapun kunniaksi (skippasin). Sen sijaan veneretkellä kävimme ja palelimme, katsoimme leffaa, saunoimme ja oleilimme kotona. Nämäkin lopulta ihan jees!

  Ihanaa toukokuuta!

  Minna

  1. Kiitos, kun kommentoit!🎈

   Ja kiitos onnitteluista! Ihanalta kuulostavat myös teidän vapputouhut! Rentp yhdessäolo on myös mun mielestä vapussa just ihanaa – vaikka samalla ymmärrän, että tänä vappuna se ei kaikille ole ollut mahdollista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *