#Storytime: Tarina blogin nimen takana


Yritin taannoin perustaa blogille omaa Instagram-tiliä, joka osoittautui hieman haastavaksi. Blogin niminen tilinoli jo olemassa, enkä oikeen saanut vieläkään väännettyä handlea mieluisaan muotoon.
Saa hei ehdottaa blogille handlea! Toistaiseksi operoin siis vain omalla nimelläni täällä.

Blogin tarina

Perustin blogin keväällä 2014. Mun kaikkien aikojen eka postaus (täällä) kerää edelleen säännöllisesti lukijoita Googlesta. Välillä tekisi mieli poistaa ekoja kirjoituksia kuvien tai tekstin nolottaessa, mutta toisaalta ne ovat osa blogin ja mun historiaa.

Blogin nimi

Nimen keksiminen alussa oli supervaikeaa. Mulla oli aiemmin ollut matkablogi ”Rusketusraidat” Rantapallossa, mutta työpaikan vaihdon myötä matkustus vähentyi, eikä aiheita tahtonut riittää. Loggasin nimi-ideoiden perässä Pinterestiin ja aloin hetken mielijohteesta kaivaa quoteja, jos löytyisi joku kiva, josta nimen voisi vääntää.

Everyday may not be good, but there’s something good in everyday.

Kolahti. Hyvän löytäminen jokaisesta päivästä. Täähän voisi toimia punaisena lankana ja toisaalta mahdollistaisi kirjoittamisen lähes mistä tahansa! Yep, mulla ei ollut, eikä edelleenkään ole kovin rajattua aihepiiriä, vaikka se Googlen kannalta olisikin järkevää.

Kerro minulle jotain hyvää

Katsoin tuon leffan ekaa kertaa vasta pari vuotta myöhemmin lentokoneessa. Pillitin yön hämärässä penkissäni muiden kohti Phuketia suuntaavien vetäessä hirsiä. Jotain hyvää. Something good. Blogin nimi sai taas yhden uuden merkityksen.

Ootko muuten nähnyt tuon leffan? Jojo Moyesin kaikille kirjoille myös sylin kokoinen suositus. <3

Mihin jäivät vokaalit?

Tunnustan, että jätin something-sanan vokaalit pois, sillä halusin nimeen enemmän särmää. Se tuntui hauskalta idealta ja näyttikin heti paremmalta. Jossain kohtaa aloin miettiä koko good-sanan pudottamista pois bannerista visuaalisista syistä, mutta samalla katoaisi ehkä liikaa. Bannerin kuva on muuten tältä reissulta. Leikin jossain vaiheessa myös ajatuksella teemoista, kuten #smthngfood, #smthngtravel jne., mutta hakukonesyistäkin, olen pitänyt teemat ja avainsanat toistaiseksi selkokielisinä.

Instagramin handle-ongelmasta huolimatta, olen tällä hetkellä nimeen oikein tyytyväinen. Mitä ajatuksia se herättää teissä?

Noora

Lue myös:

Miten kasvattaa blogia ja miksi en tee niin?

Santorini – unelmien lomakohde

Muut #Storytime-postaukset

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *