#Storytime: mummoni näki unta lottonumeroista ja sai 7 oikein


Meillä on ollut viime aikoina jotenkin tosi huono tuuri. Ensin saimme ikäviä uutisia koiran mahdollisesta nivelen kasvuhäiriöstä. Sen jälkeen mun työtilanne koki merkittävän muutoksen. Ja viimeisenä puolison polvi petti ja edessä on todennäköisesti operoitavaa.

Viime lauantaille olimme tehneet kyläilysuunnitelmia, kunnes toisen perheen pienin sairastui. Niinpä tietenkin, pohdimme näiden viikkojen tapahtumien valossa. Tämä kääntyi kuitenkin parhain päin siirtäessämme piknikin ulos. Siinä sushia ja donitseja talon portailla vetäessä alkoi jo vähän naurattaa. Tuntia aiemmin tuli vielä vettä kaatamalla (tietysti!), mutta onneksi sade loppui nopeasti.

Lottovoitto

Kun puheeksi tuli viikonlopun jättipotti totesin, että nyt voisi olla hyvä hetki jättää lotto, onhan onnen pakko kääntyä joskus. Tein lopulta neljä riviä. Osan valitsin, osan annoin koneen arpoa. Heitin mukaan vielä pari Jokeri-riviä.

Sunnuntaina olin unohtanut koko loton, kunnes iltapäivällä muistin tsekata Veikkaus-sovelluksen. Saldo pelitilillä oli kasvanut 10 eurolla! Hihkuin puolisolle voittaneeni lotossa, mutta summan kerrottuani hän ainoastaan totesi lakonisesti: ”Onnea.” Hei tiedän, että summa ei ollut suuri, mutta 4+1 oikein meni jo aika lähelle! Sijoitin puolet rahoista ens viikon lottoon, jonne jättipotti 14 milj. € säästyi.

Mummo ja oikeat lottonumerot

Meillä on suvussa toinenkin lottotarina, nimittäin mummoni näki 70-luvulla unen lottoarvonnasta. Aamulla hän alkoi heti kirjoittaa numeroita ylös. Hän muisti niistä seitsemän – tuohon aikaan numeroita arvottiin kymmenen. Kun lähetys alkoi, numeroista kolme ensimmäistä olivat väärin. Mutta seitsemän seuraavaa, eli unen numerot, osuivat kaikki!

Tuohon aikaan se ei tehnyt mummostani miljonääriä, mutta odotan innolla, jos tämä mentalisaatio periytyisi. Muistan superhyvin unia, kuten mummoni, jolla oli aina unikirja yöpöydänlaatikossa. Kirjoitin omista unistani aiemmin jutun blogiinkin.

Mitä sä tekisit, jos voittaisit lotossa? Listan mun haaveista näet blogin Instagramista @smthngblogi täältä.

Noora

Lue myös:

Nämä painajaiset toistuvat unissani

20 x et ehkä vielä tiennyt musta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *