1 nahkahame, 5 eri tyyliä

6waystostyle.jpg

Yritän aina kannustaa blogissa siihen, että koettaisi keksiä uusia tapoja yhdistellä omia vaatekappaleita niin, että niille tulisi mahdollisimman monta käyttökertaa. Aina ostaessani uutta vaatetta, mietin jo kaupassa, kuinka monta eri asua keksisin sen ympärille jo omistamistani vaatteista. Jos luku jää pieneksi, jää vaate kauppaan. 

Yksi onnistuneimmista hankinnoistani on ollut tämä Pariisin vintage-kaupasta ostamani nahkahame, joka palvelee yhtä hyvin kesällä ja talvella. Keräilinkin asukuvista muutamat eri tavat pukea nahkahame. 

1. Yhdistä hameeseen henkselit ja ilme muuttuu täysin. Alle sopii mikä tahansa raitapaidasta pooloon. Itse puin kontrastin vuoksi oikein tyttömäisen röyhelöpaidan.

2. Rento rock-henkinen asu syntyy bändipaidalla ja armyn vihreällä takilla. 

3. Läpinäkyvät kankaat sopivat täydellisesti nahan kaveriksi. Isolierinen hattu ja korot tekevät asusta vähän ryhdikkäämmän. 

4. Korkeavyötäröisen hameen kanssa voi pitää ihan ihonmyötäisiä bodyja ilman, että tulee liian alaston olo. 

5. Nahkahame sopii myös loistavasti kunnon boho-lookkiin. Paljon koruja, vyö ja pitkä kimono kruunaavat asun.

Nyt kun ilmat viilenevät, sopii nahkahame muhkeiden neuleiden ja bootsien kaveriksi. Ja talvella se palvelee hyvin mustien sukkahousujen kanssa. 

5 different ways to style a vintage leather skirt. 

Kommentit (2)
  1. Dashing Designers
    31.8.2016, 20:46

    Kaikki tosi kauniita asuja! 🙂 Teen itse samalla tavalla aina uusia vaatteita ostaessani, vaatteiden määrä pysyy näin kohtuullisena eikä tule hutiostoksia.

    1. Kiitoksia! Ja toi on kyllä hyvä kikka 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *