10 ASIAA, JOITA ET TIENNYT MINUSTA

1. Olen työskennellyt baarimikkona teinivuosina. Se oli oikeastaan aika hauskaa aikaa, vaikka todella rankkaa myös. Jotenkin varsinkin se kesä on jäänyt erityisen kultaisena muistoihini. Menimme välillä ystäväni kanssa suoraan töistä uimastadikalle ja nukuimme siellä. 

2. Salainen paheeni on kylmät grillimakkarat. Syön niitä siis grillaamatta suoraan paketista. Parhaita on Kabanossin juustomakkarat. 

3. Blogin ulkopuolella olen kärkkäämpi ja minulla on melko musta huumorintaju. Minusta parasta ihmisessä on huumorintaju. Vasta sen jälkeen tulee muut ominaisuudet. Arvostan myös ihmisiä, ketkä osaavat nauraa itselleen, eivätkä ota asioita niin vakavasti. 

4. Jos luen tenttiin, piirtelen aina muistiinpanojeni sekaan erilaisia asioita, jotta muistaisin ne paremmin. Kehittelen myös outoja muistisääntöjä kuten lauluja tai loruja. Ensimmäisen vuoden materiaalitentissä olin esimerkiksi triasetaatin viereen piirtänyt trikoot ja aseen.

5. Rakastan autotallin, kellarin ja ullakon hajuja. Myös bensa on erittäin jees. 
 
6. Olen todella malttamaton. Kun keksin jotain mitä haluan tehdä, teen yleensä heti ensimmäisen siirron asian suhteen. Usein tämä on hyvä asia, sillä en pohdi mitään liian pitkään ja sen takia asioita tulee tehtyä. Jos olisin esimerkiksi pähkäillyt blogin perustamista liikaa, en olisi sitä koskaan tullut tehneeksi. Välillä se kuitenkin turhauttaa, jos en pääse heti asian pariin. 
 
7. En ole varmaan koskaan juossut yli kymmentä kilometria putkeen. Kävellä voin helposti vaikka 16 km yhtä soittoa, mutta juoksu ei vain onnistu. 
 
8. Rakastan suomenkieltä ja on ihana oppia uusia sanoja. Jos kuulen tai luen jonkun sanan, mitä en ymmärrä, laitan sen ylös ja googlaan. Yleensä olen aina tosi vaikuttunut selityksistä ja mietin, kuinka hienoa on että meillä on tuollekin asialle oma sanansa. Keksin myös omia sanoja ystävieni kanssa, jos jollekin asialle mielestämme tarvitsee oman käsitteen. Välillä unohdan, etteivät kaikki tiedä näitä meidän omia sanojamme ja olen usein kuullut, että välillä puheeni on täyttä siansaksaa muille. 
 
9. Kun teen jonkun kanssa ruokaa, olen ärsyttävän pedantti tietyissä asioissa. Haluaisin höllentää vähän otetta ja oppia siihen, ettei se ole maailmanloppu jos pasta menee ylikypsäksi tai keitinvedestä unohtuu suola. Suhtaudun välillä ruokaan liian tunteella. Olen kerran itkenyt ravintolassa kun sain huonoa ruokaa. 
 
10. Minulta jää kaapin ovet auki todella usein. Tämä on todella suuri mysteeri itsellenikin ja olen yrittänyt kiinnittää siihen lähiaikoina huomiota. Jos aamulla pyörin keittiössä ja lähden laahustamaan kohti hesaria, voi sinne jäädä 3 laatikkoa ja 4 kaapin ovea auki ilman että huomaan mitään. Välillä on jäänyt jääkaappikin auki.  

Nahkatakki – Carlings (6 vuotta sitten) similar here

Farkut – Zara similar here

Laukku- Mango (Madrid)

Paita – Madrid

Kengät – Zara (vanhat)

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (13)
  1. oih kuinka ihana kirjotus.

  2. Repesin tolle ravintolassa itkemiselle 😀 nimim. eräs joka myös eläytyy usein tunteella

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *