10 hauskinta Blockfesteilta

D8X_9273-2.jpg

Ai että miten hauska viikonloppu takana! Blockfest ei pettänyt tänäkään vuonna, eikä varsinkaan tämä seura. Näiden tyyppien kanssa ei voi välttyä nauramisesta johtuvilta vatsakrampeilta, joita mahtui tähän viikonloppuun hyvin monta. Esimerkiksi seuraavat tilanteet ovat naurattaneet myös jälkikäteen. 

Tytöt käyvät lauantain aamiaisen jälkeen ostamassa kaikille kasvonaamiot, jotta saadaan hiukan eloa väsyneisiin kasvoihin. Kyseeessä on ”sheet mask” joka on melko kuumottavan näköinen (alla kuva :D). Joku koputtaa oveen ja oletamme sen olevan Marianna. Sara tempaisee oven auki maski naamalla pelkissä alushousuissa vain huomatakseen että oven takana on hämmentyneen näköinen siivoojaa. Hän on niin järkyttynyt että ojentaa vain luuttua Saralle ja kysyy ”want to clean?” ”mmmm, no we´re okay” 

20170829_234634.jpg

Olemme lounastamassa ihanassa ravintolassa ennen festareille menoa, kun ampiainen piinaa pöytäseuruettamme jatkuvasti. Päätän lähteä toiselta puolelta ravintolaa hakemaan menua, jolla sen voisi tappaa. Sara on kuitenkin ottanut tilanteen omin käsiinsä ja saanut ampiaisen hengiltä jollain muulla tavalla. Hän huutaa ravintolan toisesta päästä täysillä ”KUOOOLIIII!!”. Koko terassi hiljenee hetkeksi ja kääntyy katsomaan pöytäämme.

Ensimmäisenä iltana käymme katsomassa Kapasiteettiyksikön ja Fintelligensin keikkaa telttalavalla, jonka ihan katon rajaan on laitettu leveä screeni, josta näkyy myös keikka. Janni katselee hetken yläilmoihin ja toteaa, ”onpa hauska että noi esiintyjät on tänä vuonna tuolla noin korkealla”.

Sara kertoo, että on luullut pienempänä että Fintelligensin kaikki peliin – biisissä ei suinkaan lauleta ”haluun sen pokaalin” vaan ”haluuks Seppo kaalin?” ja Mikä boogie – biisissä ”mul on taskut täyn käteist” olikin ”mul on taskuis pelkää teet”. Voiton vei kuitenkin Poika saunoo biisin väärinymmärrys siitä, että kannusta samppanjaa, ei olekaan käsky kannustamaan samppanjaa.

Pahimman hepulin saa aikaan Hovimuusikko Ilkan kappale sarjakakkaajasta. Tämä on soinut päässäni repeatilla koko viikonlopun. 

Nasin keikka on mieletön. Hauskinta on kuitenkin lukuisat ”What’s up Helsinki” ja ”Finland, Helsinki, I love you” fiilistelyt.

Esittelen tytöille Body Blurin, johon kaikki hullaantuvat. Sen jälkeen sääremme loistaa kilpaa auringon kanssa. En tiedä kumpi heijastaa paremmin valoa, Saran lateksihame vai sääret?

20180818_184914.jpg

Kesken iltaa Sara käy vessassa ja päättää suihkaista vähän kuivashampoota otsatukkaansa. Valitettavasti se on kuitenkin tarkoitettu tummille hiuksille, joten loppuillan Saran otsatukassa on musta Zorron merkki.

Olemme pakkahuoneella jatkoilla, kun super suloinen tyttö tulee kertomaan lukevansa kaikkien meidän blogeja. Hän on meitä kaikkia yli päätä pidempi kaunotar ja yhtäkkiä toteaa ”olettepa te yllättävän lyhyitä kaikki!” 😀 

Sara juo pari vodka redbullia, jonka johdosta koko kilometrin matka Pakkahuoneelta hotellille taittuu Parkour -hengessä. Video tästä tilanteesta löytyy varmaan vielä Annikan ja Saran ig- storeista. 

Saattaa olla että tilannekomiikka ei taivu näin kirjoitettuun muotoon, mutta ei tällaisen viikonlopun jälkeen päässä pyöri nyt mitään järkevämpääkään. Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Ajattelin itse lähteä nyt vähän ulkoilemaan 🙂 Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Kommentit (2)
  1. Nää kuvat näyttää ihan jonku tyttöbändin promokuvilta!!

    1. hahahha siis mietittiin ihan samaa 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *