10 Netflix-elokuvaa, jotka katson uudestaan ja uudestaan

DSC_2540.jpg

Minulla on muutamia elokuvia, joita jaksan katsoa aina vain uudelleen. Sunnuntaina ystävämme oli meillä viettämässä koti-iltaa ja päätimme katsoa Midnight in Paris- elokuvan. Se oli varmaan viides kerta kun katson sen, mutta vielä en ole kyllästynyt. Aloin miettiä, mitkä ovat sellaisia leffoja, joita tulee katsottua vuodesta toiseen uudestaan. 

Midnight in Paris

Pidän melkein aina Woody Allenin elokuvista, mutta tämä on ihan ykkönen. Päähenkilö lomailee kihlattunsa kanssa Pariisissa, ja pääsee aikamatkalle menneille vuosikymmenille, Katso tämä, jos rakastat Pariisia, 20-lukua ja romantisoit entisaikojen taiteilijoiden elämää. Tämä sopii sellaiseen iltaan, kun kaipaat hyvän mielen elokuvaa ja inspiraatiota.

Friends with Benefits

Olen heikkona romanttisiin komedioihin, mutta tämä on ihan ylitse muiden. Pääosissa näyttelee suloinen Mila Kunis ja Justin Timberlake. He tapaavat työn merkeissä ja päättävät aloittaa seksisuhteen ilman tunteiden tuomaa taakkaa. Elokuva on myös täynnä New York- fiilistelyä, joka saa aina sydämeni pamppailemaan. 

Koskemattomat – Intouchables

Pyörätuolissa elävä miljonääri valitsee henkilökohtaiseksi avustajakseen Drissin, joka erottautuu koulutettujen hakijoiden joukosta. Elokuva on täynnä huumoria, vaikka aiheet ovat välillä koskettaviakin. Tämä on loistava valinta silloin, kun haluaa nauraa, mutta toivoo elokuvalta myös jotain syvyyttä. 

Inception

Melkeinpä mikä tahansa elokuva, jossa Leonardo di Caprio on mukana, on katsomisen arvoinen. Inception on unimaailmaan sijoittuva kiehtova trilleri. Leo johtaa vakoilufirmaa, jossa tietoa pyritään istuttamaan henkilön alitajuntaan tämän unessa ollessaan. Elokuva sopii hetkeen, jolloin haluaa saada jotain ajateltavaa ja pientä jännitystä. 

Vicky Cristina Barcelona

Toinen lemppari Woody Allenin tuotannosta. Kaksi ystävystä viettävät kesää Barcelonassa ja tapaavat hurmaavan taiteilijan, joka saa kummatkin heistä ihastumaan itseensä. Henkilöhahmot ovat todella kiehtovia ja dialogi rikasta, kuten aina Woody Allenin elokuvissa. 

The Notebook

Kaikkien romanttisten elokuvien äiti! Tämän katson sillon, kun haluan jotain siirappisen ihanaa ja palauttaa uskon tosirakkauteen. Elokuvassa on pitkä aikajänne ja siinä seurataan nuorta paria, joka joutuu olosuhteiden pakosta eroon toisistaan. Päähenkilöinä ovat Ryan Gosling ja Rachel McAdams, joka on jo kyllin hyvä syy katsoa elokuva. 

Lords of Dogtown

Tositapahtumiin perustuva elokuva skeittauksen synnystä Kalifornian Venice beachilta. 

Italian Job

Jos tykkäät Ocean’s Eleven -tyyppisistä konnaelokuvista, pidät myös tästä. Mestarikonnat suunnittelevat ja toteuttavat elämänsä suurimman keikan. 

Erämaan armoille

Nuori mies haluaa erottaa itsensä yhteiskunnasta ja muuttaa elämään Alaskaan luonnon armoille. Pearl Jamin Eddie Vedder on tehnyt elokuvaan kaikki kappaleet, jotka tukevat hienosti tarinaa. Tämä antaa ajatuksen aihetta pidemmällekin ajalle. Elokuva perustuu todelliseen henkilöön. 

Blow

Tositapahtumiin perustuva elokuva kokaiinin salakuljettajasta, joka nousee köyhyydestä rikkauksiin. Mukana ovat Johnny Depp ja Penelope Cruz, jotka ovat uskomattoman karismaattisia rooleissaan. 

Omia suosituksia saa jakaa myös kommenttiboksin puolella. Saa myös jakaa kirjoja, joita on lukenut monta kertaa!

DSC_2538.jpg

DSC_2546.jpg

Kommentit (10)
  1. Pitäisikö näiden löytyä Netflixistä? Eipä löydy.. 🙁

    1. Postaus on tammikuulta, joten osa on varmasti jo poistunut netlixistä, se on harmi sillä itselläkin monta jäänyt katsomatta kun ajattelee että katon ton myöhemmin, ja sitten sitä ei enää olekkaan.

  2. Mamma Mia! on mulle semmonen leffa, jonka kansan katsoa vaikka kuinka monta kertaa ja se piristää aina, jos on paha mieli 🙂

    1. Heiii totta! Se on ihan paras :)) Ja just tohon fiilikseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *