100 x 4 treeni

jump.jpg

Tein pari päivää sitten todella yksinkertaisen, mutta ihan hullun rankan treenin. Välillä on kiva haastaa itseään äärirajoille ja kokeilla erilaisia toistomääriä. Tähän treeniin ei tarvita taaskaan mitään välineitä. Tein itse niin, että juoksin ensin n. 10 minuttia treenipaikalle, jotta oli heti lämmin. Itse tein tuon helpomman version, mutta jos se tuntuu liian helpolta, laitoin liikkeille myös vaikeamman vaihtoehdon. Kukin voi tehdä oman tasonsa mukaan. 

100 x 4- treeni

  • 100 istumaannousua (vaikeampi versio: linkkuveitset)
  • 100 dippiä tasolta, kuten penkiltä oman kehon painolla (vaikeampi versio: dipit nojapuilta)
  • 100 kyykkyä (vaikeampi versio: kyykkyhyppy)
  • 100 punnerrusta polvet maassa (vaikeampi versio: tavallinen punnerrus)

Koska sata toistoa on melkoinen toistomäärä, ei niitä kannata täysin putkeen tehdä. Itse tein vatsat 2 x 50, dipit 4 x 25, kyykyt 5 x 20 ja punnerrukset 5 x 20. Lepäsin aina vain sen verran, että hiukan pahin polte hellitti, jonka jälkeen tein taas uuden sarjan. Voin kertoa, että vaikka tein punnerrukset jalat maassa, oli 100 toiston jälkeen melkoinen tärinä päällä! Tämä oli kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva treeni, joten tulee varmasti tehtyä uudemmankin kerran. 

This is a killer workout that I did a couple of days ago. I think the best way is to jog or run somewhere, so you’re already warm when you start the workout. 

  • 100 x situps
  • 100 x dips
  • 100 x squats
  • 100 x pushups

If 100 reps is too much to do without pauses, you can divide them to 50 & 50 or 4 x 25, or 5 x 20. What ever works for you. But don’t take too long pauses, because the idea is to push youself to the limit. 

jump2.jpg

jump3.jpg

 

 

Kommentit (2)
  1. Tää menee kyllä heti kokeiluun, ihana kun jaat näitä helppoja ’välineettömiä’ treenejä 🙂 Näille on tarvetta!

  2. Jee, pakko kokeilla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *