11 Facts about me

Rakastan lukea näitä postauksia oudoista tavoista muiden blogeista ja näitä on myös hauska kirjoittaa. Vähän kevyepää sisältöä siis taas vaihteeksi! 

 • Jos olen pitkän matkan bussissa tai junassa ja kuuntelen musiikkia, aina kun tulee joku dramaattinen kappale, katson ulos ikkunasta surullinen ilme kasvoilla ja kuvittelen että olen elokuvassa ja nyt on menossa joku kohtaus jossa päähenkilö matkustaa kauas huolistaan. Olen tehnyt tätä pienestä pitäen. 
 • Olen katsonut Frendien jokaisen jakson miljoona kertaa läpi, ja nauran yleensä aina vähän ennen vitsiä.
 • Pilaantuneen ruoan tyhjentäminen jääkaapista on minulle ylitsepääsemättömän vaikeaa ja pidän hengitystä koko operaation ajan. Ihan kuin sieltä vapautuisi jotain tappavaa kaasua, jota vastaan täytyy suojautua. 
 • Kävin pienenä pyydystämässä metsästämme etanoita jättikokoiseen suolakurkkupurkkiin ja tein niille sinne metsän. Siitä lähtien minulla on tullut suolakurkun hajusta mieleen etanat. Ehkä kummallisinta, se ei ällötä minua lainkaan vaan suolakurkut ovat edelleen herkkua.
 • Minulla on aina aivan liian suuret luulot omista voimistani. Kuvittelen aina pystyväni paljon suurempiin painoihin tai parempiin suorituksiin, mihin oikeasti kykenen. Sen takia olen monesti jäänyt jumiin esimerkiksi penkkipunnerrustangon alle. Muistan kun näin ensimmäisen kerran jonkun tekevän muscle upin, ja mietin että "tottakai pystyn tuohon". :D
 • Opin lukemaan ja kirjoittamaan 5-vuotiaana ja siitä lähdin kirjoittelin aktiivisesti tarinoita tietokoneellamme, osa on edelleen tallella, kuten tämä ytimekkäästi otsikoitu "kuolema". 

 • Minulla on nyt sellainen olo, että tulen koko loppuelämäni kaipaavan New Yorkiin ja olen ehkä aina jollain tasolla kaivannutkin, jo ennen kun olin edes vieraillut siellä. Kun ajattelen kaupunkia, niin sydämessä vain muljahtaa jokin. 
 • Siinä missä muut lapset leikkivät pienenä äitiä, minä leikin tutkimusmatkailijaa, joka on löytänyt uusia kasveja ja eläinlajeja reissuiltaan. Meillä oli sellainen jättikokoinen videokamera, mihin meni kokonainen VHS-kasetti sisään ja joka painoi varmaan 10 kiloa. Isäni kuvasi sillä minun ohjelmia, joissa pidin monologeja ja esitelmiä näistä kasveista ja linnuista (siis meidän olohuoneen huonekasveista) joita olin "matkoiltani" löytänyt. Videoilta löytyy myös esimerkiksi abstrakteja tanssiesityksiä ja sketsisarjoja, joita parhaan ystäväni kanssa  kuvautimme. Täytyy antaa kyllä propsit isälle, kun on jaksanut kuvata meidän hölmöilyjä. 
 • En voi koskaan ottaa vettä kraanasta suoraan lasiin, vaan sitä pitää hetki valuttaa ensin viemäriin.
 • Kuvani on yhden filosofian kirjan kannessa ja kuulin siitä vasta tänä vuonna, kun ystäväni lähetti siitä kuvan ja kysyi että mitäs mitäs..?
 • En tiedä olenko joskus kertonut tätä täällä, mutta salainen ruokapaheeni on kylmä juustomakkara suoraan paketista :D jep jep.. 90% ruokavaliosta on terveellistä kasvisruokaa ja loput 10 % ihan mitä sattuu! 

Mielellään lukisin myös teidän oudoista tavoistanne tai kummallisista asioista joita olette tehneet. 

I ove reading these weird things about bloggers, and it's fun to write them also. I have plenty of weird habits myself. For example, when ever I'm in a train or a bus and some sad song comes from my headphones, I look out from the window with a sad expression on my face and imagine I'm in a movie and there's a dramatic scene going on. Or when I watch Friends, I always laugh before the joke, because I've seen them so many times. 

Kommentit

Sofiammla

Tälläset postaukset on kyl ihan parhait!*nauruemoji* Lisää tälläsii ois aina välillä kiva lukea! Tohon ekaa kohtaa voin samaistua 100%!:D Muutenki ainaki itellä tuntuu olevan paljon outoja tapoja ja "piintymiä" esim. Mulla oli lompakossa varmaa 3 vuotta neljä dösäkorttia, joista pääasiassa yksi toimi. En vain saanut aikaseks heittää niit pois ennen ku sain uuden lompakon:D 

Itseasias tein joskus vuoden alussa postauksen muutamasta omasta oudosta tavasta ( http://www.lily.fi/blogit/menbere/outoja-tapoja-x- 7) :). 

Elisa Lepistö

Hahahha en kestä että joku muukin tekee tota!!! :D Ihan paras. Ja hahah, mä aloin miettiä tota sun kohtaa siitä ettei ruoka saa koskea toiseen, kuinka isot lautaset teillä oikein on?! :D Mulla toi ei nimittäin onnistuis millään. Mutta joo nää on ihan parhaita postauksia! :) Pitää tehdä useammin. 

Taru Mari
Stuff About

Nää on hauskoja :D Pitääkin varmaan julkaista oma, joka on luonnoksissa maannut..

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Haha, nauroin tuolle sun ruokapaheelle! :D Siitä tuli niin mieleen oma raskaushimo (himo on ehkä liioittelua, koska se ei toistunut kuin pari kertaa, mutta outo tarve itselleni), joka oli HK:n sininen uunimakkara, juustolla ja sinapilla. Muistan ikuisesti kuinka mua hävetti mennä kauppaan ostamaan tarvikkeita, koska en edes sillä kerralla ostanut mitään muuta kuin edellä mainitut tuotteet. :D

Pystyn täysin samaistumaan tuohon veden valuttamiseen! Mielestäni vesi jää sameaksi, jos vettä ei ensin valuta.

Mulla on varmasti paljon pieniä omituisuuksia, mutta kumma niitä ei tule nyt mieleen. Olisi ollut hauska jakaa niitä, koska ne on hauskaa luettavaa! :)

Elisa Lepistö

Hahaha HK:n lenkki!! Ihan mahtava :D Ja siis sinappihan nyt on ihan parasta makkaran ku makkaran päällä. 

Kriselda
Kriselda

JES! Nää on munkin lempparipostauksia! Tää oli paras aamu ever ja toi etanastoori. Priceless.

Elisa Lepistö

:D Jooo todella outoa! 

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Haha, nää on kivoja! Pakko myöntää, että nyt pääsi hallitsematon naurunpyrskähdys lukiessani ratikassa tuota Kuolemaa. Niin hellyttävä! Ja dramaattisuutta ei puutu :D 

Elisa Lepistö

No ei todella :D Muistan revenneeni ihan täysin itsekin, kun tuo jostain tuli esiin! Vilkas mielikuvitus!

Ellaaar (Ei varmistettu)

Ihana toi tarina :DDD

Elisa Lepistö

:D Ja semi pelottava!

One day

Samaistuin täysin tuohon ensimmäiseen kohtaan, enkä voi uskoa että oikeesti joku muukin tekee sitä! :D Kuolema-tarina oli myös tosi symppis, hahaha. 

Elisa Lepistö

Eikä!!! Ihan mahtavaa :D Siis en voi uskoa! hahahaha

Jennun (Ei varmistettu)

Oot ihana!! Tosi hauska postaus! :D:D

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Näitä on aina hauska kirjoittaa :D

Siis mitää minkä filosofian kirjan kansi? :D löytyykö jostain netistä siitä kuvaa :D

Elisa Lepistö

Silläkin uhalla että kadun tätä kommenttia myöhemmin.. täältä löytyy https://www.sanomapro.fi/filo-3-tiedon-ja-todellisuuden-filosofia :DDDD Haluan antaa erikoismaininnan noille mun RAKENNEKYNSILLE. Ja huomauttaa että kuvanottohetkestä on yli 10 vuotta aikaa. 

Hahahaa ihan suotta katuisit :D toihan on nätti ja sulonen kuva!

M.
Avec Mari

Apua ihan loistavia ja niin monta samaistuttavaa!! Pakko varmaan tehdä oma postaus hih

Elisa Lepistö

Todellakin! Näitä on niin hauska lukea :D

EricaK
EricaK

Hahaa voi jukra, keittiöpaheeksi voinee luokitella myös valmispakastepullan sellaisenaan pakkasesta, hups :D Tällainen pitää joskus toteuttaa itsekin, nä on aina ihan hulvattomia. Vaikkakin välillä tuntuu että on niin tottunut niihin outoihin tapoihinsa ettei niitä edes osaa nähdä mitenkään outoina :D

Elisa Lepistö

Hahha hups!!! Ja siis piparitaikina pitää myös syödä raakana. Korkeintaan ehkä ihan nopeasti näyttää niille uunia. Mutta taikina on parasta :D 

AKirsikka (Ei varmistettu) http://passihammasharjajalenkkarit.blogspot.fi

Siis eikä, en ookaan ainut kuka tekee tuota ensimmäistä! Oon tuntenu itteni aina niin pimeeks kun teen sitä :D kuolema-tarina oli kanssa ihan huippu!

Elisa Lepistö

Hahah en kestä, kuinka monta on myöntänyt tekevänsä samaa!! Ihan parasta :D

Elenaaa (Ei varmistettu)

Mahtava postaus :D en voi uskoa etten oo ainut ton dramaattisen tuijottelun kanssa! Mutta ilmeisesti meitä on monia! :D
Mun ihan ehdottomasti oudoin ja häpeällisin tapa on se, että yksin kotona ollessa beatboxaan ja keksin lennosta omia rap-biisejä. Eipä siinä muuten mitään, mutta oon molemmissa aivan toivottoman huono, joten toivon että nämä improvisoidut "tuotokset" jäävät totisesti vain mun omaan tietoon... :D

Elisa Lepistö

Hahhahaha ihan paras!! Haluaisin kovasti kuulla näitä biisejä :D en oo tainnu koskaan yrittää beatboxata ite. Täytyy korjata tilanne!

Lotttis (Ei varmistettu)

Hahaa ihania!! :D itsellä ehkä semmonen outo tapa, että pakko laittaa illalla kaikki seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, ja siinä järjestyksessä kuin puen ne... Päälimmäisenä sukat, sitten rintsikat, toppi, farkut, pitkähihainen... Saatan sängyssä muistaa, että omg sukkia en laittanut, niin sit on pakko hakea ne sukat, muuten en saa unta.... Ja en voi syödä ruokaa jos veitsi ja haarukka on eri paria :D

Elisa Lepistö

Aahhahahaha! Eikä! Ihana :D 

Outimarianna (Ei varmistettu)

hahaha tällaset on iha parhaita ja eniten varmaa naurattaa aina lapsuustarinat niin ku tässä sunki :D itekin aloin muistelemaa omia lapsuushölmöilyjä kuinka esim. veljeni kaa juostii ympäritaloa kun pelattii meidän omaa keksimää peliä joka oli joku ampumahiihdosta keksitty versio jossa piti kaataa jotai palikoita ja jos ei osunu kaikkii joutu sakkolenkille eli vähän ku joku ampumajuoksupeli :DD

Elisa Lepistö

Loistava! Toimiskohan toi sama aikuisena, ihan niinku liikuntamuotona :D kaikenmaailman kirkkiksethän on ihan aliarvostettuja treenivaihtoehtoja! 

outimarianna (Ei varmistettu)

No kyllä ite ainaki on vähä ikävä noita meidän pelejä, koska se oli kyllä kunnon liikuntaa kun ei missää nimessä halunnu hävitä :D ja kirkkishä vasta hauskaa oliki ja super hyvää liikuntaa nyt ku mainitsit! Näistä "lasten" leikeistä ja peleistähän sais ihan postauksenkin varmaa aikaseks eri treenivaihtoehtojen kehittelyy heh, noissa vaa ongelmmana aina se porukan kokoaminen, että sais tarpeeks ihmisiä kasaan.

somewhere

Ihan mahtava postaus :'D

Kiinnostuin kysymään lisää tuosta sun New York-kaipuusta, osaatko sanoa mikä sai tuon kaipuun aikaan ja mistä asioista erityisesti tykkäsit siellä? Olen menossa sinne parin viikon päästä ekaa kertaa ja mullakin on aina ollut jonkinlainen kaipuu sinne kirjojen ja elokuvien kautta ja jännittää miltä se todellisuudessa tuntuu ja näyttää.

Elisa Lepistö

Kiva kun pidit! :) Ja tuohon kysymykseesi, hirmu vaikea on oikeastaan vastata sillä tuntuu että kaipaan sieltä kaikkea! Ihmisiä, fiilistä, rakennuksia, tyylejä, luovaa tilaa joka tuntui seuraavan joka puolelle, ihania kahviloita, drinkkipaikkoja ja ravintoloita, sitä että kaikki tuntui vain vähän paremmalta siellä ollessa ja arki jotenkin ihan maagiselta <3 Ihanaa reissua sulle jo etukäteen! Itsekin lennän sinne vähän alle viikon päästä, niin kaipuuseen saa hetkeksi helpotusta :D

Ajatuksen kanssa

AHAHAHA Kuolema -tarina!! Niiiiiin sympaattinen. :D Tää toi mieleeni kuinka mäkin olen pienenä kirjoitellut tarinoita. Kotikotona on vielä tallessa neljäsivuinen, nyt jo kellastunut "kirja", jonka oon kirjoittanut ja kuvittanut joskus 4-5 vuotiaana. Kirjan nimi on "Sissi haluaa missiksi" hahahahahah ja se kertoo Sissi -nimisestä prinsessasta, joka osallistuu missikilpailuun :DDDDD Sulla on ollu selkeesti vähän kohtalokkaammat aiheet... Pakko muistella ja kerätä tällasia hauskoja faktoja yhteen ja tehdä samanlainen postaus jossain vaiheessa :')

Elisa Lepistö

Hahahhaha LOISTAVA nimi kirjalle! Voittiko Sissi lopulta? Joo en tiiä onko normaalia että viisivuotiaana ensimmäisenä aiheena tulee mieleen kuolema :D 

Kommentoi