12 Juhlamekkoa alle 60 eurolla

nellynewyears.jpg

Pikkujoulut, synttärit, joulu, tapanintanssit ja uudenvuoden aatto, ovat ainakin allekirjoittaneelle tilaisuuksia pukeutua vähän näyttävämmin kuin toppatakkiin ja villapaitakasaan. Muistan kun joskus puhuin Pariisissa asuvan ystävän kanssa ja hän sanoi, ettei kukaan oikeastaan lähde ulos kovin tälläytyneenä, vaan siellä on erilaiset normit estetiikan tajulle. Ymmärsin hyvin, mitä hän tarkoittaa, mutta samalla iloitsin siitä että Suomessa kyllä voi pukeutua juhliin hyvinkin hienosti, ilman että kukaan katsoo kieroon. 

Selailin hiukan tarjontaa juhlamekoissa, vaikka omat juhlalookit löytyy jo vaatekaapista. Näistä saa silti kivasti inspiraatiota juhlia varten. Vielä ehtii hyvin tilata myös mekon uudenvuoden juhliin. Tuo samettinen onepiece ainakin vei oman sydämeni. Yhdistäisin siihen tumman silmämeikin ja wetlook-kampauksen, kuten tässä kuvassa.

Tässähän alkaa ihan juhlatunnelma nousta kun katselee näitä kuvia. Odotan viikonloppua todella innoissani, sillä treffaan Lontoossa kaksi ulkomailla asuvaa ystävääni ja juhlistamme samalla myös syntymäpäivääni. Yhteiset hetket ovat olleet välimatkojen takia todella vähissä, joten odotan yli kaiken sitä että pääsen vain istumaan rauhassa alas ja kuulemaan mitä kaikkien elämään kuuluu. 

nellyparty.jpg

nellypartydress.jpg

Ylhäältä vasemmalta:. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 9. here 10. here 11. here 12. here *adlinks

Kommentit (2)
  1. Kiitos. Nyt löyty mekko. Oon ihan armottoman huono noiden mekkojen etsinnässä, mutta toivon mukaan kyseinen mekko sopii itselle hyvin tärkeisiin bileisiin tammikuussa 🙂

    1. Mahtavaa! Toivottavasti istuu hyvin 🙂 <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *