2014: ENSIMMÄINEN KVARTAALI

Istuin äsken bussissa tullessani ystäväni luota kotiin ja pohdin, kuinka en oikeastaan tuntenut häntä vielä vuosi sitten kunnolla. Vuosi 2014 on ollut jotenkin erityisen tapahtumarikas ja siksi nyt tuntuu että olisimme olleet ystäviä paljon kauemmin.Tämän ajatuksen innoittamana aloin summailemaan mielessäni kulunutta vuotta ja samalla myös virittelemään tavoitteita tulevalle. Blogin ansiosta vuodesta on jäänyt taas mukavasti todistusaineistoa ja tätä läpi käydessäni voin kyllä todeta sen olleen monilta osin elämäni paras. 

Ajattelin jakaa vuoden neljään osaan ja kertoa nyt ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta. 

TAMMIKUUssa olin ensimmäistä kertaa elämässäni New Yorkissa ja se oli juuri niin ihana paikka, kuin olin kuvitellutkin. Kaupunki sai minut jotenkin niin palavasti otteeseensa, että aloin suunnitella paluuta sinne samantien. 

Kun palasin Suomeen, ystäväni oli muuttanut saman katon alle ja siitä alkoi muutaman kuukauden kämppiselämä. Vietimme paljon tyttöjen iltoja, joimme litrakaupalla teetä, katsoimme leffoja, pidimme Greyn anatomiaa-maratoneja ja treenasimme ahkerasti yhdessä. Koko alkukevät oli todella ihanaa aikaa vaikka hirveästi ei tapahtunutkaan mitään mullistavia asioita.

HELMIKUUssa pääsin matkustamaan Kööpenhaminaan Sloggi-projektin merkeissä. Ihastuin valokuvaaja Niels Ditlevin taloon palavasti ja tutustuin uusiin ihaniin tyyppeihin reissussa. 

Stailasin 4 lookkia Sloggin kirjaa varten ja olin superinnoissani päästessäni tekemään oman alan hommia.

Tein ensimmäiset kampausvinkkini blogin puolella, innostuin taas valon lisääntyessä valokuvaamisesta ja luin paljon kirjoja. 

Aloitin blogissa jokavuotisen treenihaasteen ja vuorossa oli pakarat ja reidet. 

MAALISKUUssa olin innoissani aikaisin alkaneesta keväästä ja otin ilon irti kuivista kaduista kipittämällä korkokengissä.

Päätin, että unelmat on tehty toteutettavaksi ja bookkasin lennot yli kahden kuukauden reissulle. Alkoi pakkaamisvalmistelut, reittien suunnittelut ja loputon bucket listien rustaaminen. 

Pidimme kämppikseni kanssa paljon koti-iltoja ja kutsuimme ystäviä syömään tapaksia. 

Jatkoin peppu- ja reisihaastetta ja intoilin muutenkin paljon treenijutuista. Oli helppoa treenailla kotona kun oli aina toinen tsemppaamassa mukana. 

Seuraavaksi on sitten luvassa huhti-, touko ja kesäkuut! 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Ihana postaus! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kun tykkäsit!:)

Milja (Ei varmistettu)

Ihana postaus ja kivoja juttuja sun elämässä! Oot jostain syystä todella inspiroiva persoona ja tääki postaus sai mut inspiroitumaan mm. tulevasta lontoon matkasta ja uudesta vuodesta ja uusista haasteista. Nyt on vähän sellanen olo et o-ou joulu on pian ohi ja pitää olla back on track mutta sehän onki myös hyvä asia vaikka joulun rentoutuminen on ihanaa. Saa sitte rentoutua hyvällä mielellä myös ens jouluna ku on ahkeroinu vuoden :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, kiitos hurjasti! Ja hei tosiaan, nyt voi ihan huoletta ottaa iisiä loman ajan. Siitä saakin sellasen kivan draivin sitten alkuvuoteen kun on löhöillyt kunnolla ;)

elina28 (Ei varmistettu)

Ihanat noi korkokengät, mistä ne on !?!

Elisa (Ei varmistettu)

Nuo mustat piikkikärkiset? Ne on Zarasta :)

Sanna (Ei varmistettu)

Mut minkäs merkkiset noi vikan kuvan treenipökät on? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ne on Reebokit! :)

Kommentoi