2014: ENSIMMÄINEN KVARTAALI

Istuin äsken bussissa tullessani ystäväni luota kotiin ja pohdin, kuinka en oikeastaan tuntenut häntä vielä vuosi sitten kunnolla. Vuosi 2014 on ollut jotenkin erityisen tapahtumarikas ja siksi nyt tuntuu että olisimme olleet ystäviä paljon kauemmin.Tämän ajatuksen innoittamana aloin summailemaan mielessäni kulunutta vuotta ja samalla myös virittelemään tavoitteita tulevalle. Blogin ansiosta vuodesta on jäänyt taas mukavasti todistusaineistoa ja tätä läpi käydessäni voin kyllä todeta sen olleen monilta osin elämäni paras. 

Ajattelin jakaa vuoden neljään osaan ja kertoa nyt ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta. 

TAMMIKUUssa olin ensimmäistä kertaa elämässäni New Yorkissa ja se oli juuri niin ihana paikka, kuin olin kuvitellutkin. Kaupunki sai minut jotenkin niin palavasti otteeseensa, että aloin suunnitella paluuta sinne samantien. 

Kun palasin Suomeen, ystäväni oli muuttanut saman katon alle ja siitä alkoi muutaman kuukauden kämppiselämä. Vietimme paljon tyttöjen iltoja, joimme litrakaupalla teetä, katsoimme leffoja, pidimme Greyn anatomiaa-maratoneja ja treenasimme ahkerasti yhdessä. Koko alkukevät oli todella ihanaa aikaa vaikka hirveästi ei tapahtunutkaan mitään mullistavia asioita.

HELMIKUUssa pääsin matkustamaan Kööpenhaminaan Sloggi-projektin merkeissä. Ihastuin valokuvaaja Niels Ditlevin taloon palavasti ja tutustuin uusiin ihaniin tyyppeihin reissussa. 

Stailasin 4 lookkia Sloggin kirjaa varten ja olin superinnoissani päästessäni tekemään oman alan hommia.

Tein ensimmäiset kampausvinkkini blogin puolella, innostuin taas valon lisääntyessä valokuvaamisesta ja luin paljon kirjoja. 

Aloitin blogissa jokavuotisen treenihaasteen ja vuorossa oli pakarat ja reidet. 

MAALISKUUssa olin innoissani aikaisin alkaneesta keväästä ja otin ilon irti kuivista kaduista kipittämällä korkokengissä.

Päätin, että unelmat on tehty toteutettavaksi ja bookkasin lennot yli kahden kuukauden reissulle. Alkoi pakkaamisvalmistelut, reittien suunnittelut ja loputon bucket listien rustaaminen. 

Pidimme kämppikseni kanssa paljon koti-iltoja ja kutsuimme ystäviä syömään tapaksia. 

Jatkoin peppu- ja reisihaastetta ja intoilin muutenkin paljon treenijutuista. Oli helppoa treenailla kotona kun oli aina toinen tsemppaamassa mukana. 

Seuraavaksi on sitten luvassa huhti-, touko ja kesäkuut! 

Kommentit (8)
  1. Mut minkäs merkkiset noi vikan kuvan treenipökät on? 🙂

    1. Ne on Reebokit! 🙂

  2. Ihanat noi korkokengät, mistä ne on !?!

    1. Nuo mustat piikkikärkiset? Ne on Zarasta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *