3 KUUKAUTTA NYCISSÄ VIDEOLLA

Katselin läpi videoita, joita New Yorkissa elellessä tuli kuvattua. Valitettavasti läppärini ei oikein pystynyt pyörittämään kaikkia videoita ja jouduin tekemään aika rajua karsintaa, jotta sain edes jonkinlaisen pätkän teille näytettäväksi. Käytin myös yhden kokonaisen vuorokauden hyvän musiikin etsimiseen ja totesin, ettei ilmaisissa biiseissä vain ole mitään kovin hyviä kappaleita. Päädyin lopulta käyttämään samaa kappaletta, mitä olen jo käyttänyt jollain muulla videolla. 

Mutta pidemmittä puheitta, tässä olisi nyt pieni maistiainen meidän syksystä. Muistakaa taas vaihtaa laatu parhaimmaksi mahdolliseksi mutterista.

Nyt on pakko alkaa kuvaamaan ahkerammin, jotta saisi täältä etelämmästä jonkun vähän pidemmän videon aikaiseksi.Kommentteja saa laittaa videosta. Toivottavasti kesällä on jo vähän paremmat välineet videoiden pyörittämiseen, joten haluaisin ehdottomasti kuvata paljon materiaalia siihen mennessä. Nyt saa siis antaa palautetta! Mitä saisi olla enemmän, mitä vähemmän? Oliko liian pitkä tai liian lyhyt?  Huomasimme, että liian vähän olimme kuvanneet toisiamme, mikä on vähän sääli. Omasta mielestäni on aina mielenkiintoisempaa, kun kuvassa on jotain henkilöitä. 

Kommentit

Kriselda (Ei varmistettu)

Ihanaa Elisa ja ihania kuvia + video <3 Tää oli just sopivan pituinen. Nauttikaa reissusta! <3

Elisa Lepistö

Kiitos Kriselda<3<3<3 We will! 

syli&amp;hymy (Ei varmistettu)

Onpas ihana video! :) Itsekin odotan omaa Jenkkien matkaani: http://sylijahymy.blogspot.fi/2016/01/we-have-flights-to-usa.html

Elisa Lepistö

Kiva kun pidit! :) Ihanaa reissua jo etukäteen! 

Milla (Ei varmistettu)

Ihana video. <3 Olisi saanut olla pidempikin mielestäni! ;) Lisää pätkiä missä näkyy sinä ja sinulle tärkeitä ihmisiä. 

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja joo, täytyy kuvata enemmän tyyppejä ehdottomasti<3 

Jennun (Ei varmistettu)

Huikea video!! Juuri sopivan pituinen :)

Anniina (Ei varmistettu)

Hieno video ja tunnelma mikä siitä välittyi :) oih tuli jotenkin positiivisella tavalla haikea olo! Mahtavat nuo linnut, joiden lennon oot tohon taltioinu, tuli kunnon matkustusinto!:)

Kommentoi