3 KUUKAUTTA NYCISSÄ VIDEOLLA

Katselin läpi videoita, joita New Yorkissa elellessä tuli kuvattua. Valitettavasti läppärini ei oikein pystynyt pyörittämään kaikkia videoita ja jouduin tekemään aika rajua karsintaa, jotta sain edes jonkinlaisen pätkän teille näytettäväksi. Käytin myös yhden kokonaisen vuorokauden hyvän musiikin etsimiseen ja totesin, ettei ilmaisissa biiseissä vain ole mitään kovin hyviä kappaleita. Päädyin lopulta käyttämään samaa kappaletta, mitä olen jo käyttänyt jollain muulla videolla. 

Mutta pidemmittä puheitta, tässä olisi nyt pieni maistiainen meidän syksystä. Muistakaa taas vaihtaa laatu parhaimmaksi mahdolliseksi mutterista.

https://www.youtube.com/embed/kQ6GSsAfPc0?rel=0&showinfo=0Nyt on pakko alkaa kuvaamaan ahkerammin, jotta saisi täältä etelämmästä jonkun vähän pidemmän videon aikaiseksi.Kommentteja saa laittaa videosta. Toivottavasti kesällä on jo vähän paremmat välineet videoiden pyörittämiseen, joten haluaisin ehdottomasti kuvata paljon materiaalia siihen mennessä. Nyt saa siis antaa palautetta! Mitä saisi olla enemmän, mitä vähemmän? Oliko liian pitkä tai liian lyhyt?  Huomasimme, että liian vähän olimme kuvanneet toisiamme, mikä on vähän sääli. Omasta mielestäni on aina mielenkiintoisempaa, kun kuvassa on jotain henkilöitä. 

Kommentit (8)
  1. Hieno video ja tunnelma mikä siitä välittyi 🙂 oih tuli jotenkin positiivisella tavalla haikea olo! Mahtavat nuo linnut, joiden lennon oot tohon taltioinu, tuli kunnon matkustusinto!:)

  2. Huikea video!! Juuri sopivan pituinen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *