4AM

 

DSC_8655.jpg

Olen aina ollut enemmän tai vähemmän yöihminen. Jos eläisin täysin luonnollisessa rytmissäni, valvoisin varmasti kaikki yöt ja nukkuisin pitkälle päivään. En tiedä mikä se on, mikä eniten öissä kiehtoo. Niissä on jotain ihan käsittämättömän rauhoittavaa, mutta samalla inspiroivaa. Toki kesäisin yöt saavat vielä jonkin erikoisen tähtipölyn ylleen. 

Parasta on hetket ennen auringonnousua. Olen aiemminkin kertonut, että kävelen yleensä baarista kotiin kesäisin. En tiedä mitään niin ihanaa, kun kulkea Töölönlahden vartta pitkin täysin yksin, katsoa tyyntä lahtea ja kuunnella hiljaisuutta. Harvoin on mahdollista olla Helsingin kaduilla niin yksin. 

Tänä kesänä kävelyt ovat vaihtuneet pyöräilyyn, mutta siinäkin on oma taikansa. Tuntuu jotenkin niin vapaalta polkea tyhjiä katuja, kuhunkin mielentilaan sopiva soittolista korvilla ja katsella valoshowta taivaalla. Joka ilta näkymä on erilainen, vaikka reitti pysyykin samana. Eilen sumu oli tehnyt taikojaan, kun poljin kotiin. Oli pakko pysähtyä ottamaan muutama kuva tästä huikeasta näystä.

Valitettavasti hetken hienous ei tallentunut yhtä henkeäsalpaavana kameran muistikortille. Toisaalta, ehkä siinä se hienous onkin. Jotkin hetket tuntuvat merkityksellisemmiltä silloin, kun sen saa jakaa jonkun kanssa. Toisten hetkien taika kenties onkin se, että on todistamassa sitä yksin. Tunnen tällaisilla hetkillä ihan käsittämätöntä yhteyttä ja kunnioitusta luontoon. Ne ovat tavallaan vain meidän välisiä kokemuksia. 

DSC_8651.jpg

DSC_8652.jpg

DSC_8638.jpg

DSC_8657.jpg

DSC_8648.jpgDSC_8639.jpg

Kommentit (4)
  1. Nää kuvat on upeita! <333

    1. Oli kyllä pysäyttävä näkymä <3

  2. Ihania kuvia! Asuin itse nuorena Munkkiniemessä ja kun asuin vielä vanhemmilla niin monet yöt ja aamut on kävelty ja poljettu baarista kotiin näiden maisemien ohi!:) rakastan myöskin kesän valoisia öitä ja aikaisia auringonnousuja ja mikään ei oo kyllä maagisempaa kuin kävellä kotiin baarista aamuauringon noustessa! Suomen kesä on niin upea ja ainutlaatuinen:)

    1. Munkka on best <3 ja tää on kyl ihan parasta! Nyt pitää nauttia jokaisesta päivästä täysin rinnoin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *