5 PUUHAA KYLMÄLLE KELILLE

Olemme kaikki valittaneet nyt säästä hyvän tovin ja olen itsekin sitä mieltä, että voisihan täällä olla vähän kesäisemmät kelit. Koska yritän aina löytää asioiden positiiviset puolet, ajattelin etsiä tästä lumisesta juhannuksestakin pari asiaa mistä voi nauttia säästä huolimatta. 

1.Koska ulkona sataa, voi hyvin mielin tehdä vaikka perustavanlaatuisen siivouksen kotonaan. Mikään ei saa niin hyvää fiilistä, kun vanhojen tavaroiden läpikäyminen ja kirppiskasseihin siirtäminen. Samalla saattaa löytää kaapin pohjalta vaikka öljyvärit ja innostua maalaamaan. 

2.  Huonekalujen uudelleen järjestäminen on myös hauskaa puuhaa. Pyydä kaveri luoksesi, avatkaa vaikka pullo viiniä ja ideoikaa, miltä sohva näyttäisi eri seinustalla tai voisiko makuuhuoneen ja työhuoneen paikkoja vaihtaa keskenään. Joskus vanhat huonekalut näyttävät ihan uudenlaisilta kun ne vaan laittaa uuteen järjestykseen. 

3. Kun koti on siivottu ihanan puhtaaksi, voit kutsua kavereita extempore kylään ja ehdottaa vaikka vanhaa kunnon peli-iltaa. 

4. Jos puheissa on ollut piknik, tehkää se olkkarin lattialle. Eipähän syö hyttyset tai muurahaiset ja taustalle voi laittaa myös musiikkia.

5. Jos taas tekee mieli kömpiä peiton alle ja olla tekemättä yhtään mitään, sekin on ihan hyvä vaihtoehto kun ilma ei velvoita ulkonaolemiseen. Itse tilasin vasta nyt Netflixin, kun olin kipeänä viime viikolla ja olen aivan innoissani siitä. Aloitin jo Orange is the new black-, House of Cards- ja Suits-sarjat.

Mitkä on teidän kylmien säiden lempipuuhia?

Kommentit

anne / 52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Me oltiin rohkeita ja lähdettiin porukalla Espooseen saareen juhannukseksi telttailemaan. Kun varusteet oli kunnossa, sadekatos päänpäällä ja nuotio niin ei tullut kylmä eikä haitanneet satunnaiset sadekuurot. Maisemana oli meri, joutsenet ja ruoka oli hyvää :) itsekin sorrun usein valittamaan säästä, mutta nyt taas muistin että se on asennekysymys :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oot kyllä ihan oikeassa tossa! Oikeastaan toi kuulostaa aika ihanalta :)

Heli (Ei varmistettu)

Lukeminen omassa sängyssä peiton alla on ihan parasta kylmällä, sateisella säällä! Jotenkin sadepisaroiden ropiseminen ikkunaa vasten tuo sitä omaa tunnelmaansa siihen lukemiseen.
Ja leffamaratoneissakaan ei oo valittamista! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Niin on!! Rakastan sitä rankkasateen ääntä ikkunoissa! :)

mabsuuu (Ei varmistettu)

Suits on aivan päällikkösarja!! :D Myös White collar on huippu, koska Matt Bomer! <3

http://marsqn.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Hahha mun kaveri aina kans puhuu Matt Bomerista ja White Collarista. Pitää varmaan alottaa seuraavaks se! Tohon suitsiin jäin heti ihan koukkuun :D

Milla (Ei varmistettu)

Ite kerättiin kaveriporukka kasaan ja maattiin vaan sohvalla, syötiin suklaata ja puhuttiin kaikenlaista, sekä naurettiin huonoille tv-ohjelmille :D ihan parhaimpia juhannuksia, mitä mulla on ollut!

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanan rennolta! Itsellänikin oli yksi parhaista juhannuksista kun ei ollut sään takia odotukset mitenkään korkealla :D

hanna (Ei varmistettu)

Ite rakastan käpertyä peiton alle tai säkkituoliin lukemaan hyvää, paksua kirjaa joka vie mennessään. Myös vanhojen suosikkisarjojen kattominen on ihanaa tai kavereitten kanssa leipominen sadesäällä, parasta! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Oiii noi kaikki kuulostavat ihan täydellisiltä tähän säähän ;)

kate.b (Ei varmistettu)

what's the tattoo on your hand? :)

Lanal (Ei varmistettu)

No itsellä on niin pieni kämppä ettei siellä paljo huonekaluja siirrellä. Ja harvoin ihmiset kerkeää tulemaan extemporee kylään, kalenterit on täytetty kiireisillä cityihmisillä kahden viikon päähän. Lukeminen, tv:n katselu ja kotijumppaaminen taitaa olla ainoita hyviä vaihtoehtoja sadepäiville :)

Meriannen / http://www.meriannen.com (Ei varmistettu)

Varoituksen sananen kyllä tuosta tv-sarjasta - Orange is the new black on hyyyyyvin koukuttava! Siitä on melkein mahdotonta lähteä nauttimaan aurinkoisestakaan säästä, kun haluaisi vaan saada tietää seuraavat juonenkäänteet!

Kommentoi