5 PUUHAA KYLMÄLLE KELILLE

Olemme kaikki valittaneet nyt säästä hyvän tovin ja olen itsekin sitä mieltä, että voisihan täällä olla vähän kesäisemmät kelit. Koska yritän aina löytää asioiden positiiviset puolet, ajattelin etsiä tästä lumisesta juhannuksestakin pari asiaa mistä voi nauttia säästä huolimatta. 

1.Koska ulkona sataa, voi hyvin mielin tehdä vaikka perustavanlaatuisen siivouksen kotonaan. Mikään ei saa niin hyvää fiilistä, kun vanhojen tavaroiden läpikäyminen ja kirppiskasseihin siirtäminen. Samalla saattaa löytää kaapin pohjalta vaikka öljyvärit ja innostua maalaamaan. 

2.  Huonekalujen uudelleen järjestäminen on myös hauskaa puuhaa. Pyydä kaveri luoksesi, avatkaa vaikka pullo viiniä ja ideoikaa, miltä sohva näyttäisi eri seinustalla tai voisiko makuuhuoneen ja työhuoneen paikkoja vaihtaa keskenään. Joskus vanhat huonekalut näyttävät ihan uudenlaisilta kun ne vaan laittaa uuteen järjestykseen. 

3. Kun koti on siivottu ihanan puhtaaksi, voit kutsua kavereita extempore kylään ja ehdottaa vaikka vanhaa kunnon peli-iltaa. 

4. Jos puheissa on ollut piknik, tehkää se olkkarin lattialle. Eipähän syö hyttyset tai muurahaiset ja taustalle voi laittaa myös musiikkia.

5. Jos taas tekee mieli kömpiä peiton alle ja olla tekemättä yhtään mitään, sekin on ihan hyvä vaihtoehto kun ilma ei velvoita ulkonaolemiseen. Itse tilasin vasta nyt Netflixin, kun olin kipeänä viime viikolla ja olen aivan innoissani siitä. Aloitin jo Orange is the new black-, House of Cards- ja Suits-sarjat.

Mitkä on teidän kylmien säiden lempipuuhia?

Kommentit (13)
  1. Meriannen / http://www.meriannen.com
    25.6.2014, 00:02

    Varoituksen sananen kyllä tuosta tv-sarjasta – Orange is the new black on hyyyyyvin koukuttava! Siitä on melkein mahdotonta lähteä nauttimaan aurinkoisestakaan säästä, kun haluaisi vaan saada tietää seuraavat juonenkäänteet!

  2. No itsellä on niin pieni kämppä ettei siellä paljo huonekaluja siirrellä. Ja harvoin ihmiset kerkeää tulemaan extemporee kylään, kalenterit on täytetty kiireisillä cityihmisillä kahden viikon päähän. Lukeminen, tv:n katselu ja kotijumppaaminen taitaa olla ainoita hyviä vaihtoehtoja sadepäiville 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *