5 x blogivinkki

DSC_7520.jpg

Ajattelin vinkata teille muutamia suomalaisia inspiraation lähteitä, joista kaikki eivät välttämättä ole teille vielä tuttuja. 

Aloitetaan ensimmäiseksi hierojastani Nikosta, jonka olen tuntenut jo vuosikaudet. Vähän aikaa sitten heidän perheeseen syntyi vauva, ja hiukan sitä ennen Niko pisti oman blogin pystyyn. Blogin nimi on Faijahommia, ja se käsittelee vanhemmuutta laajalla skaalalla miehen näkökulmasta. Varsin mielenkiintoista luettavaa, vaikka aihe ei itselle olisikaan ihan ajankohtainen. 

Yksi kauneimmista blogeista, jossa olen vieraillut on puolestaan Emilia Forsmanin. Löysin sen tänä syksynä, kun Emilia oli kommentoinut johonkin postaukseeni. Tutustuin Emilian poikaystävään viime talvena, kun kävimme kuvaamassa nämä kuvat. Kauniit kuvat ovatkin suuressa roolissa Emilian blogissa ja varsinkin suurelta näytöltä katsottuna saa aikaan ihastuneita huokauksia.

Yes girl on enemmän kuin blogi. Se on enemmänkin yhteisö tai media, joka pursuaa ihanaa naisenergiaa. Sitä pitävät ihastuttavat Kriselda ja Petra. Nettisivu on pullollaan kaikkea mielenkiintoista aina terhakoista tisseistä minipizzavideoon.

Ruokafriikeille ja varsinkin terveellisen (ja kauniin) ruoan ystävien taivas on puolestaan Vanelja. Virpi Mikkonen voitti blogillaan tänä vuonna Blog Awards – parhaan ruokablogin palkinnon, enkä kyllä lainkaan ihmettele. Niin upeita, terveellisiä ja visuaalisia annoksia on tämä blogi pullollaan. Kannattaa tsekata myös Vaneljan instagram, joka aiheuttaa ainakin allekirjoittaneessa annoskateutta päivittäin.

Milla Kuoksa pitää puolestaan Lack of Colournimistä blogia, joka saa kerta toisensa jälkeen hyvälle tuulelle. Milla on ihana, reteä rollosta helsinkiin muutanut vaatetusalan moniosaaja, jonka energia ja iloisuus ei jää keneltäkään huomaamatta ja välittyy myös kuvista. Millalla on ihan huikea tyyli ja huomaankin selaavani mimmin instagramia aina kun oma pukeutumisinspiraatio on maassa. 

Toivottavasti löytyi jotain uutta luettavaa tai tuijoteltavaa näiden joukosta myös teille. Omia lemppareita saa jakaa myös (tai linkata oman bloginsa) kommenttiboksissa!

DSC_7516 copy.jpgDSC_7538-2.jpgDSC_7529 copy.jpg

Pants – Nelly (here*), Shoes – Ecco (old), Bag – The Kooples, Beret – Zara (old), Shirt – Nelly (here*), Sunnies – Max Mara

Kommentit (9)
  1. Hittolainen nainen!! <3 Mulla on mennyt tämä kunniamaininta ihan ohi - KIITOS <3 Inspiksen ammennus on molemmin puolista!

  2. Aivan ihana asu sulla näissä! <3 Ja kiitos hyvistä vinkeistä, jotenkin aina kaipaa lisää luettavaa, haha!

    1. Kiiitos! Ja kiva ku tykkäsit 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *