5 x random habits

DSC_5589.jpg

  • Aina kun olen kesällä baarissa, haluan kävellä sieltä kotiin. Rakastan hiljaista Helsinkiä ja sitä hetkeä, kun aurinko nousee ja kadut on tyhjinä. Välillä pysähdyn ihailemaan töölönlahtea ja nautin siitä, että saan olla siinä ilman muita ihmisiä. 
  • Normaalein istuma-asentoni on sellainen, missä jalkani ovat ristissä kahteen kertaan. Asento näyttää todella urpolta. Kuin kaksi käärmettä olisi takertuneina toisiinsa. Silti aina huomaamattani ajaudun siihen asentoon. 
  • Kun innostun jostain asiasta, ääneni muuttuu tosi möreäksi. En ole sellainen kiljahtelija-innostuja vaan enemmänkin karjahtelija. Ystäväni nauravat aina tälle tavalle, mutta se on vain joku primitiivireatktio minulle.
  • Jos on jostain syystä paha mieli, se paranee AINA kuuntelemmalla Children Of Bodomin Hate me – kappaleen.
  • Jos en saa unta, menen lattialle makaamaan. Kovan ja kylmän lattian jälkeen oma sänky tuntuu niin ihanalta, että nukahtaa samantien.

Omia hassuja tapoja saa taas jakaa kommenttiboksin puolella! Niitä on aina yhtä hauska lukea. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

TallennaTallenna

Kommentit (9)
  1. Tykkään nukkua/maata lattialla! Aina! Mulle nauretaan siitä paljon, sillä en esimerkiksi osaa nukkua päikkäreitä sängyllä…

  2. Syön aina muutaman jäisen ranskalaisen uuninpelliltä odotellessani uunin lämpenemistä. 😀 Maistuu hyvältä siinäkin muodossa! 😀

    1. Ahahhahaha eikä! Mäkin oon joskus maistanut, mutta ei ne kyllä oikein millekään maistu mun mielestä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *