5000 followers

Kun puolitoista vuotta sitten aloitin bloggaamaan hetken mielijohteesta, en osannut kuvitellakaan kuinka paljon kaikkea ihanaa tämä puuhaa toisi mukanaan elämääni. Tänään blogini saavutti tietynlaisen virstanpylvään omalla mittapuullani. Start living your best life:lla on nyt 5000 seuraajaa Bloglovinissa, ollen Suomen luetuin Fitnessblogi ja koko maailman Fitnessblogeista sijalla 12. 

Aloittaessani kirjoittamaan tänne, toivoin saavani hengenheimolaisia, jotka jakavat intohimoni terveelliseen herkkuruokaan ja urheiluun. Niitä sainkin roppakaupalla! Mutta en osannut odottaa sitä, kuinka moni tulisi itse inspiroitumaan jutuistani, saamaan lisää itseluottamusta ja lohtua vaikeiden asioiden keskelle. Olen lukenut teidän kommentteja ja sähköposteja välillä itkua tihrustaen ja miettinyt kuinka hienoja lukijoita minulla onkaan. 

Jälleen kerran haluan kiittää jokaikistä, joka blogini pariin palaa kerta toisensa jälkeen. Haluan tehdä tätä nimenomaan teille ja entistä paremmin. Parannusehdotuksia ja toiveita saa aina laittaa. Mukavaa päivää kaikille! <3

When I started blogging one and a half years ago, I couln't even imagine how much wonderful things this would bring to my life. Today my blog reached a certain milestone. Start living your best life has now 5000 followers on Bloglovin, being the most read fitnessblog in Finland and number 12 overall. 

In the beginnig, I wished to have readers who would share my passion with healthy & delicious food and working out. And I did, a lot! But I wouldn't know, how many of you would be inspired by writings, getting more confidence and consolation during their difficult times. I have been reading your comments and emails with tears in my eyes, thinking about how amazing readers I have.

Once again I want to thank each and everyone of you, who returns to my blog time after time. I want to do this for you guys,and even better than before. Wishes and suggestions for improvement are always welcome. Have a wonderful day!

Kommentit

Sari / sarpukka.com (Ei varmistettu)

Voi mahtavuus! Onnea hienosta sijoituksesta, eikä se ihan suotta ole tullut :) *bodypeukku*

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos! :)

ainor (Ei varmistettu)

Onnea, oot onnistunut hienosti sun blogin kanssa! Jatkaa samaan malliin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Aino!! :)

riina (Ei varmistettu)

Onnea! Mutta oot sä ja tää blogi tuon ansainnutkin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ihana kuulla että oot tota mieltä:)

Anu (Ei varmistettu)

Kiitos Sulle tästä blogista <3

Elisa (Ei varmistettu)

:) <3

Malde (Ei varmistettu)

Onnea hienosta saavutuksesta! Ja kiitos positiivista energiaa antavista jutuistasi!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos hurjasti!:)

Elle (Ei varmistettu)

Sun blogi on mieletön! Sun kirjotusta on helppo lukea, sun kuvat on ihania ja et välttämättä edes tiedä kuinka paljon motivoit ihmisiä tai esim mua.. Ennen salille lähtöä luen yleensä sun blogia tai instagramista katson josko olisit postannu jonkun uuden jutun ,mistä saisin potkun pyllylle. Rakastan myös sitä kuinka et tee urheilusta ja elämästä niin kamalan vaikeaa. Olen lukenut monia blogeja missä bloggaajat käyttävät niin outoja ja kalliita ruoka-aineksia ja ihmeellisiä juttuja,joita ei välttämättä itse tiedä tai ovat kalliita. Kun taas sinä postailet aika helppoja ja yksinkertaisia reseptejä jotka ovat niin herkullisia ja terveellisiä. Tykkään myös siitä että nautit elämästäsi,et ota sitä liian vakavasti. Yksi suklaalevy sinne tänne kerran pari kuussa onpa kamalaa ;)
Ja pakko vielä sanoa että kiitos edellisestä postauksesta,missä kehotit toteuttamaan unelmia. Niin ihana postaus!

HUH ensimmäinen kerta kun jonkun blogiin mitään koskaan kommentoin,nyt oli pakko! Olen suuri fanisi ! Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi apua, olen sanaton! Kiitos tosi paljon kauniista sanoista<3 just tämän takia tää homma on niin ihanaa. Mä haluankin olla se jokatytön treeni- ja ruokavinkkailija eikä mitään äärimmäistä. Ihana kuulla että se välittyy!

Räyhis (Ei varmistettu)

Oi mitä sijoituksia! Ja todellakin syystä. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos:) ei sitä oikein itse ymmärrä kuinka paljon täällä käy ihmisiä lueskelemassa!

Kriselda (Ei varmistettu)

Hyvä Elisa! Ja onnea! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Kriselda!<3

Emmi (Ei varmistettu)

Wautsi. Oot ansainnut kyllä lukijasi

Olin juuri tulossa katsomaan mitä raikasta ja piristävää oletkaan kirjoitellut viime päivinä.
Luen paljon vapaa-ajalla blogeja ja tää sun blogisi on ihan selkeä ykkönen monnelakin tavalla! En ymmärrä miten sun jutut aina kolahtaa niin hyvin, pistää ajattelemaan ja saa asiat näyttämään valoisammilta! Oikea piristys tälläselle stressaamiseen ja itsekriittisyyteen taipuvaiselle hölmölle.

eli kiitos SINULLE! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Voi KIITOS! Ihana kuulla, olen otettu tästä henkilökohtaisesta rankingistä:)<3 ja oo kiltti itsellesi;)

Sara (Ei varmistettu)

Mut ootsää kyl ne lukijat ansainnukki! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Sara!:)

lena / london and beyond (Ei varmistettu)

Paljon onnea tästä, oot kyllä kaikki seuraajat ja blogin mukana tulleet kivat jutut ansainnut! Intohimoa ei voi feikata ja se näkyy teksteisäkin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla että se välittyy sinnekin! <3 kiitos kovasti!

Ipe (Ei varmistettu)

Upea saavutus!!
Mua inspiroi blogissasi muiden tapaan toki terveelliset elämäntapasi, vinkit yms. Mutta myös se, ettet näytä tavalliselta jumppaohjaaja/salipirkolta! Heh ja meinaan siis sillä, että 'normaali'tyylisi on ihana eikä sun univormu 24/7 ole better bodies -trikoot. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta mua motivoi siis eniten se, että oot hyvä esimerkki siitä miten urheilun ei tarvitse olla koko elämä. Ja tästä oiva muistutus on se, että sinua nähdään myös ei-treenikuteilla.
Menetin johdonmukaisuuden ja pointin ajat sitten, mutta toivottavasti ymmärsit :D

Elisa (Ei varmistettu)

Ei kuulosta yhtään oudolta! Sen takia mä täällä olen välillä laittanut niitä asujakin. Että ei tarvi olla tosiaan mikään jumppapirkko voidakseen kuitenkin liikkua! ihana kuulla!:)

Anna (Ei varmistettu)

Minäkin haluan vielä tulla onnittelemaan hienosta saavutuksesta! Tää on yksi lemppariblogeistani erityisesti siksi, että olet niin lukijalähtöinen! Annat paljon vinkkejä, reseptejä ja teet meille haasteita ja teet kaikesta niin simppeliä ja helposti ymmärrettävää. Osaat inspiroida ja nostattaa mielialaa. :) KIITOS!!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Anna! Ihana kuulla, että lukijalähtöisyys välittyy sinne. Mun mielestä te lukijat olette koko homman suola <3 Ja mikään ei ole niin siistiä, kun että joku innostuu treenaamaan tai kokeilee jotain mun reseptiä! Kiva kun seuraat!

anna (Ei varmistettu)

nyt on sellanen fiilis että mun on ihan pakko tulla sanoo tänne jotain! mistä alotan? No vaikka siitä että oon lukenu "parin tutun" blogia ja todennu että huhu hu eikö ihmisillä ole muuta tekemistä ku kertoa jokasesta kaupassa käymisestä ja kuvata maitorahkoja .. niin turhaa ja tylsää.. sit lähin metsästään. pakko täällä on olla kiinnostavaaki sanottavaa ihmisillä. ees joku joka olis vähän samalla viivalla. joku joka oikeesti osaa kirjottaa! ei menny kauaa ku start living your best life napsahti eteen. Njaa joku reeni blogi.. asenne oli oikeesti toi :D Hauskinta onkin että sillon samaan aikaan olin tehnyt käännöksen elämässäni tähän terveelisen/urheilun läheiseen elämään. ja se loksahti. siinä oli kaikki. kaikki mitä mä tarvin. aloin seuraa sua igssäkin koska oli vaan nii ällikällä lyöty. Ja joka kerta mä löydän itteni uudestaan näistä sun teksteistä. Kiitos. tuut pääsee viellä pitkälle tällä! vaikka ootki aivan tuntematon ihmimen mä silti tykkään susta !:D!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kuinka sympaattinen kommentti, ja ihanasti sanottu! Nöyrin kiitos <3 Tosi kiva kuulla aina tällaista palautetta! Ja hei, mäkin tykkään susta;)

Kommentoi