5000 followers

Kun puolitoista vuotta sitten aloitin bloggaamaan hetken mielijohteesta, en osannut kuvitellakaan kuinka paljon kaikkea ihanaa tämä puuhaa toisi mukanaan elämääni. Tänään blogini saavutti tietynlaisen virstanpylvään omalla mittapuullani. Start living your best life:lla on nyt 5000 seuraajaa Bloglovinissa, ollen Suomen luetuin Fitnessblogi ja koko maailman Fitnessblogeista sijalla 12. 

Aloittaessani kirjoittamaan tänne, toivoin saavani hengenheimolaisia, jotka jakavat intohimoni terveelliseen herkkuruokaan ja urheiluun. Niitä sainkin roppakaupalla! Mutta en osannut odottaa sitä, kuinka moni tulisi itse inspiroitumaan jutuistani, saamaan lisää itseluottamusta ja lohtua vaikeiden asioiden keskelle. Olen lukenut teidän kommentteja ja sähköposteja välillä itkua tihrustaen ja miettinyt kuinka hienoja lukijoita minulla onkaan. 

Jälleen kerran haluan kiittää jokaikistä, joka blogini pariin palaa kerta toisensa jälkeen. Haluan tehdä tätä nimenomaan teille ja entistä paremmin. Parannusehdotuksia ja toiveita saa aina laittaa. Mukavaa päivää kaikille! <3

When I started blogging one and a half years ago, I couln’t even imagine how much wonderful things this would bring to my life. Today my blog reached a certain milestone. Start living your best life has now 5000 followers on Bloglovin, being the most read fitnessblog in Finland and number 12 overall. 

In the beginnig, I wished to have readers who would share my passion with healthy & delicious food and working out. And I did, a lot! But I wouldn’t know, how many of you would be inspired by writings, getting more confidence and consolation during their difficult times. I have been reading your comments and emails with tears in my eyes, thinking about how amazing readers I have.

Once again I want to thank each and everyone of you, who returns to my blog time after time. I want to do this for you guys,and even better than before. Wishes and suggestions for improvement are always welcome. Have a wonderful day!

Kommentit (28)
  1. nyt on sellanen fiilis että mun on ihan pakko tulla sanoo tänne jotain! mistä alotan? No vaikka siitä että oon lukenu ”parin tutun” blogia ja todennu että huhu hu eikö ihmisillä ole muuta tekemistä ku kertoa jokasesta kaupassa käymisestä ja kuvata maitorahkoja .. niin turhaa ja tylsää.. sit lähin metsästään. pakko täällä on olla kiinnostavaaki sanottavaa ihmisillä. ees joku joka olis vähän samalla viivalla. joku joka oikeesti osaa kirjottaa! ei menny kauaa ku start living your best life napsahti eteen. Njaa joku reeni blogi.. asenne oli oikeesti toi 😀 Hauskinta onkin että sillon samaan aikaan olin tehnyt käännöksen elämässäni tähän terveelisen/urheilun läheiseen elämään. ja se loksahti. siinä oli kaikki. kaikki mitä mä tarvin. aloin seuraa sua igssäkin koska oli vaan nii ällikällä lyöty. Ja joka kerta mä löydän itteni uudestaan näistä sun teksteistä. Kiitos. tuut pääsee viellä pitkälle tällä! vaikka ootki aivan tuntematon ihmimen mä silti tykkään susta !:D!

    1. Voi kuinka sympaattinen kommentti, ja ihanasti sanottu! Nöyrin kiitos <3 Tosi kiva kuulla aina tällaista palautetta! Ja hei, mäkin tykkään susta;)

  2. Minäkin haluan vielä tulla onnittelemaan hienosta saavutuksesta! Tää on yksi lemppariblogeistani erityisesti siksi, että olet niin lukijalähtöinen! Annat paljon vinkkejä, reseptejä ja teet meille haasteita ja teet kaikesta niin simppeliä ja helposti ymmärrettävää. Osaat inspiroida ja nostattaa mielialaa. 🙂 KIITOS!!

    1. Kiitos Anna! Ihana kuulla, että lukijalähtöisyys välittyy sinne. Mun mielestä te lukijat olette koko homman suola <3 Ja mikään ei ole niin siistiä, kun että joku innostuu treenaamaan tai kokeilee jotain mun reseptiä! Kiva kun seuraat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *