6 hyvää syytä matkustaa Lontooseen

Minulla oli melko alhaiset odotukset Lontoon suhteen. En ole koskaan mitenkään hinkunut sinne, enkä oikeistaan osaa sanoa mistä nihkeä suhtautumiseni on johtunut. Lähes kaikki siellä käyneet olivat sitä kuitenkin ylistäneet, joten päätin lähteä reissuun avoimin mielin. Ja minähän menin ja rakastuin kaupunkiin ihan täysin! Kaikki negatiiviset ennakkoluuloni murenivat todella nopeasti. 

 

Hyviä syitä mennä käymään Lontoossa.

 

1. Se on lähellä. Lentoaika ei päätä huimaa ja jos ei ole niin väliä milloin lähtee, löytyy esimerkiksi Norwegianilla todella edullisia lentoja. 

 

2. Ihmiset ovat ihan uskomattoman kohteliaita. Bussikuskikin sanoo ”my dear” ja kun itse törmäät vahingossa toiseen ihmiseen, pyytää hän anteeksi.

 

3. Tyylistä kiinnostuneille riittää silmänruokaa katumuodin osalta. Siellä on helppo kävellä ympäriinsä ja ihailla pieniä putiikkeja ja vastaantulevia ihmisiä. Välillä voi pysähtyä johonkin sympaatttiseen kahvilaan tai ruokapaikkaan lepuuttamaan jalkoja. 

 

4. Ravintolat ja ruoka. Yksi parhaimmista syömistäni ruoka-annoksistani oli tryffelipasta Jamie Oliverin ravintolassa Jamie’s Italian. Saman paikan hampurilaiset näyttivät myös todella hyviltä.5. Yöelämä. Suuresta kaupungista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. On kivoja istuskelu- & drinkkipaikkoja ja yökerhoja laidasta laitaan. Jos haluat kokea jotain erikoisempaa, esimerkiksi Cirque le Soir sekoittaa Sirkusviihteen ja yökerhon. Lontoossa kuulemma arkipäivät ovat jopa parempia päiviä juhlimiseen kuin viikonloppu. 6. Ostokset. Shoppailtavaa tosiaan riittää. Oma lempparipaikkani oli Camden Lock Market, jossa oli pieniä kojuja silmänkantamattomiin. Esimerkiksi hopeakoruja löytyy ihan uskomattomasti. Myös nahkatuotteita, bändipaitoja, ruokaa ja sisutusjuttuja on tarjolla.

 

 

Kaikenkaikkiaan oli aivan ihana miniloma ja Lontoosta jäi todella hyvät vibat. 

Kommentit (22)
 1. Ihanaa, kiitos tästä postauksesta! Tilasin juuri muutama viikko sitten lentoliput Lontooseen, miten sitä tän kirjoituksen jälkeen malttaa matkaa oottaakkaan? 🙂 En ole aiemmin käynyt, nyt pitää enää metsästää hotelli… Ehdotuksia?

  Ja miten niin halpa? 😀
  Tampere – Helsinki junalla 50,04 €
  Tampere – Lontoo lentäen 50,99 €

  1. Oiiii! Hitsi miten halvat lennot 😀 no meillä oli tuo Club Quarters, josta kommentoin tuossa ylempänä. Ainakin sijainti oli todella hyvä 🙂 ihanaa reissua!

 2. Essi Niemelä
  13.11.2013, 16:52

  Voi vitsi, kun nyt tuli kauhee matkakuume!! Oon itekkin reilu puoltoistavuotta sitten käynyt Lontoossa, ja rakastuin kaupunkiin heti. 🙂 Ja tosi hienoja kuvia oot ottanu. 😉

  1. Kiitos! Joo se tuntuu vievän kaikkien sydämen <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *