6 tapaa pukea lateksihame

Kyselin tässä postauksessa, haluaisitteko nähdä tällaista postaussarjaa jossa yhdistelen yhtä vaatetta erilaisiin asuihin. Sieltä tuli vihreää valoa, ja Susanna toivoi näkevänsä lateksihameesta erilaisia asuja, sillä hänellä on oma jäänyt käyttämättä. Lateksihame on ollut tämän talven aikana varmaankin yksittäinen eniten käyttämäni vaatekappale. 

Rakastan sitä, kuinka erilaisia asuja siitä saa aikaan. Tylsä asu muuttuu aikalailla mielenkiintoisemmaksi, kun siihen yhdistää kiiltäväpintaisen hameen. Toteutin tämän nyt tällä tavalla puhelinkuvilla, niin kengät eivät mahtuneet mukaan. Niilläkin saa asusta melko erinäköisen. Olen pitänyt tätä usein Martensien kanssa, mutta ulos lähtiessä se on toiminut hyvin saappaiden ja korkojen kanssa.

Ensimmäinen asu näkyy ylhäällä. Tarpeeksi säädylliseen yläosaan yhdistettynä hame taipuu myös toimistokäyttöön (ei ehkä ihan jokaiseen toimistoon). Asu oli melko tylsä aluksi, mutta lisäsin isoäitini vanhan rintaneulan ja suuren hatun piristämään sitä.

Ja tässä loput asut. Jokaista olen käyttänyt, joitakin useammankin kerran. 

1. Bleiseri puettuna "paidaksi" eli tungettuna hameen alle. Lookin kruunaa baskeri. 

2. Lempparifilosofiani pukeutumisessa = kontrastit. Sen takia vaaleanpunainen pörröneule toimii hyvin mustan lateksin kanssa. 

3. Lyhyt villapaita, suuret korvakorut ja tiukka ponnari. Tässä asussa olen ollut pari kertaa baarissa. 

4. Toinen party asu - löysä hihaton ja rintsikat jotka saa vilkkua. 

5. Iron Maiden paita, nahkatakki ja koppalakki! Tällä kombolla ei voi mennä pieleen. 

Löytyykö lempparia? 

Kommentit

ElizabethRinne

Superinspiroiva postaussarja, jollaisen toteuttamista oon itsekin jo pidempään harkinnut, kun sellaisiin välillä blogeissa törmää ja tämän sun version innoittamana entistäkin enemmän! <3 Kiitos hurjasti inspiraatiosta ja nuo on kaikki todella sykähdyttäviä tapoja :) Mahtava idea tuo bleiseri paidan roolissa, ei olisi tullut mieleenkään itselleni!

Mira | http://fashionpoetry.eu/

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! Joo ajattelin pitää tässä tällaisen alhaisen julkaisukynnyksen ja oikeastaan nää peilikuvat mun mielestä edelleen toimii jossian tapauksissa :D Usein jopa tällaiset peiliräpsyt on jotenkin inspiroivampia kuin hienot asukuvat, kun niistä tulee jollain tapaa helpommin sellainen olo että "tonhan voisi itsekin toteuttaa". 

ElizabethRinne

Tuo on just mielettömän hyvin toimivaa ja nimenomaan helpommin lähestyttävämpiä ja sitä kautta inspiroivampia, kun kuvat on peilin kautta! :) Siitä sain itsekin just sen takia enemmän irti ja huomasin, että peilikuvat on myös ihan toimivia. (Ja siitä taas entistä enemmän motivaatiota toteuttaa sellaisia itsekin, kun itsellä tuo kuvaaja on harvinaista herkkua.) Peilikuvat on myös tosi tervetulleita tänne blogiskeneenkin! :)

Kriselda
Kriselda

Jep! Lisää näitä ja puhelinkuvat kunniaan! :)
P.S. Vaan sun päällä eläinkuvio ja lateksi voi näyttää törkeen hyvältä :D

Elisa Lepistö

Haha "mauttomat" yhdistelmät on best! :D Ja jeeee, jatkoa tulossa! Pitää vaan keksiä seuraava vaate!

matildailves (Ei varmistettu)

Ihana tuo lateksihame! Mistä se on? :)

Elisa Lepistö

Se on H&M:ltä, mutta jo melkein vuosi sitten hankittu, joten ei välttämättä enää löydy! :/

JokiJohanna (Ei varmistettu) http://nouw.com/jokijohanna

Tosi makeita asuja! Lempparini on varmaankin vihreään neuleeseen ja ponnariin yhdistetty. Ite oon eniten käyttänyt lateksihametta ihan vaan just pehmeiden tai pörröisten neuleiden kanssa mutta tää antoi lisää idiksiä :D

http://nouw.com/jokijohanna

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Joo tää hame on kyllä yllättävän monikäyttöinen. En ostaessani edes ajatellut kuinka paljon sitä tulisikaan käytettyä. :)

Susanna N. (Ei varmistettu)

Jee ihan mahtavaa kun teit tän postauksen! 2. ja 5. asut on mun lempparit ja taidankin heti huomenna kehitellä jotain 2. tapaista päälle :)!

Maiju-1 (Ei varmistettu)

Upeita!! Mutta sukkahousut vois vaihtaa ohkasempiin kaikissa muissa paitsi ekassa. Tulee raskas vaikutelma kun pikkutopin tai napapaidan kanssa tummat sukkikset. Tai jättää kokonaan pois :) tai verkkosukkikset!

Toinen kontrastien rakastaja (Ei varmistettu)

Ehdottomasti pörröneule koska kontrastit vaan toimii &lt;3

Kommentoi