Power suit

Fiilistelin jo eilen, kuinka paljon olen tätä pukua käyttänyt. Rakastan kaikkea androgyyniä pukeutumisessa ja lemppareihini kuuluu esimerkiksi miesten kauluspaidat. Pidän siitä, että puvun kanssa voi asustaa vaikka kuinka korkeilla koroilla ilman, että tunnen oloni jotenkin liian naiselliseksi. Mekon kanssa tunnen välillä nimittäin olevani todella kaukana omalta mukavuusalueeltani, mikäli yhdistän sen korkoihin. 

Tulikin tästä puvusta mieleen, kiinnosaisiko sellainen postaussarja, jossa olisi aina joku vaatekappale yhdistettynä mahdollisimman erilaisiin asuihin? Alexa on muistaakseni joskus tehnyt sellaista sarjaa, jossa yksi vaate on esitelty useammalla tavalla puettuna ja idea on loistava. Mun mielestä tämän voisi toteuttaa vähän rennommalla otteella ja vaikka ihan puhelinkuvilla, kuten eilisessä postauksessa. Mitäs sanotte?

Mietin nimittäin itse aina uutta vaatetta ostaessani, kuinka eri tavalla sitä voi yhdistellä. Mikäli näen sen vain yhdenlaisessa asussa, jää tuote kauppaan. Mutta jos se saa luovuuteni valloilleen ja tulee visio useammasta asusta, uskon sen olevan pitkäaikainen hankinta. Jos idea kuulostaa hyvältä, mitä haluaisitte nähdä? Lateksihame 3 eri tapaa? Vai jotain neutraalimpaa? Valkoinen kauluspaita? Nahkatakki? 

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

. (Ei varmistettu)

Tää puku on kyllä kiva! Mulla itsellä nilkkasukkien ystävänä vaan häiritsee hirveästi noi pitkät sukat :D

Elisa Lepistö

Mä tiedän! Mutta ei ilmat oikein salli vielä nilkkasukkia. Mutta oon samaa mieltä, paljaat nilkat aina kivemmat :)

TheLillyPierce (Ei varmistettu) http://bellefernal.com

Itsellä juuri tuo monikäyttöisyys-ongelma vaatteiden kanssa! Olen niin mielialan mukaan pukeutuja, että välillä tykkää hippi/mustalais-tyylistä, välillä kunnon grunge-meininki ja välillä tosi yksinkertainen farkut ja huppari-meininki. Jotenkin kyllästyn vaatteisiini ja sitten alkaa vain pukea t-paitoja ja housuja, yms. Toki talvikin vielä rajoittaa. Ehkä kun vielä enemmän lämpenee niin lähtee aivotkin raksuttamaan ;) IG on kyllä itselle se paikka josta hakee inspoa muotiin tai meikkaamiseen, pinterest ehkä enemmän muihin juttuihin :)

x Lilly
IG: @TheLillyPierce
Blog: http://bellefernal.com

Elisa Lepistö

Samaistun hyvin sun tyylifiilistelyihin! Mutta parasta onkin kasata vaatekaappi joka taipuu moneen eri tyyliin, ja sellaisia vaatekappaleita jotka toimivat tosi erityylisissä asuissa :) 

Susanna N. (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mä olisin kiinnostunut näkemään postaussarjan lateksihameesta, kun omani on jäänyt täysin vaille käyttöä kun en keksi sen kanssa mitään yhdisteltävää, vaikka hame onkin ihana. :)

Elisa Lepistö

Eikä! Se on mun ehkä useimmin käytetyin yksittäinen vaate. Joten ehdottomasti teen! :) 

Tasaraita

Mua kiinnostais nähdä postaus tennareista. Jotkut matalat tennarit, conssit, vanssit tai stan smithit yhdistettyinä eri asuihin. Oon henkeen ja vereen tannerityttö, ja aivan liian usein ne tennarit tulee puettua farkkujen kanssa. Haluaisin käyttää niitä monipuolisemmin erilaisten housujen ja mekkojen kanssa.

Elisa Lepistö

Sopii hyvin! Mä en oo normaalisti yhtään tennarityttö, mutta nyt löysi  muutossa just noi vanhat conssit ja oon ihan innostunu niistä. Niillä saa asun niin erinäköiseksi helposti :) laitan toteutukseen!

Kommentoi