6 vinkkiä festarityyleihin

thomassabo.jpg

Festaritunnelmat sen kuin jatkuu, kun tänä viikonloppuna koittaa Visio- festivaali Teurastamolla Helsingissä. Festarit on mielestäni ihan täydellinen paikka vähän hullutella tyylillä, vaikka normaalisti pukeutuisikin melko hillitysti. Ajattelinkin kerätä tähän muutaman vinkin, mikäli haluaa kokeilla jotain uutta. 

 1. Kampaukset ovat loistava tapa tehdä tyylistä vähän erinäköinen. Laita hiukset 90-luvun töttöröille, tai sujauta kampaukseen hiusrenkaita. Myös lettikampaukset toimivat aina, ja ne on myös suhteellisen helppoja tehdä (katso tutorialeja esimerkiksi täältä).
 2. Hulluttele meikillä. Esimerkiksi huulipunan voi vaihtaa rajumman sävyiseksi kuin normaalisti. Oma suosikkini on kirkkaan pinkki, mutta on tullut kokeiltua myös esimerkiksi sinistä.
 3. Strassit kasvoilla toimii aina. Itse laitan joskus vain yhdet kummankin silmän alle tai kumpaankin silmäkulmaan, tai sitten voi tehdä luovempia yhdistelmiä, kuten tässä tai tässä. 
 4. Kynsilakkakin saa olla räväkämpää kuin yleensä. Valitse erottuva pastellilakka tai lakkaa muutama kynsi glitterillä, tai vedä täysin överiksi ja lakkaa jokainen kynsi eri sävyllä. 
 5. Koruja saa olla vaikka minkälainen kasa. Oikeastaan, mitä enemmän sen parempi. Rakastan itse yhdistellä eripituisia kaulakoruja ja laittaa sormet täyteen sormuksia. Niiden kanssa ei tarvitse edes pukea mitään sen kummempaa.
 6. Hiusten sävyttäminen esimerkiksi pastellisävyillä. Jos et ole kampausten kanssa kovin etevä, tai hiuksesi ovat lyhyet, voi pari pesua kestävä sävyte olla hyvä ratkaisu. Itse harkitsen vaaleanpunaista tukkaa ensi viikonlopulle. Purkkikin olisi jo valmiina!

Olisipa jo viikonloppu. Festarit on ihmisen parasta aikaa! <3

thomassabo2.jpg

thomassabo_IMG_1101-3.JPG

thomassabo_IMG_0820-4-2.JPG

Korut – Thomas Sabo, Mekko – Bik Bok

Kuvat: Janita Autio

Kommentit (5)
 1. …kiitos vinkeistä!

 2. Visio järjestetään teurastamolla..

  1. Tietty! 😀 En tiedä MIKSI mulla menee aina noi kaksi sekasin. Kuin myös Kellohalli ja Kattilahalli. Kiiiiitos <3

   1. haha, mullakin.. ja jätkäsaari ja kalasatama, en tiedä miksi heh..

    1. Hahaha mullakin!! Tai suvilahti ja jätkäsaari 😀 ihanaa etten oo ainut!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *