7 PÄIVÄÄ 7 ASUA: 1

Töissä ollessani törmäsin Olivia Palermon sivuilla tällaiseen 30 days 30 outfits- sarjaan, jossa Olivia on kuvannut kotonaan yhden kuukauden aikana kaikki asut. Koska en ole vieläkään saanut aikaiseksi kuvailtua omia asuja ajattelin ottaa tällaisen hiukan helpomman, 7 päivää 7 asua haasteen itselleni. Asukuvat eivät tule olemaan editorial-luokkaa, vaan pääosassa on se että vaatteet näkyy. Palataan vähän niin kuin muotiblogien alkulähteelle.

Itse luen mielelläni sellaisia muotiblogeja, joiden kirjoittajat yhdistelevät ennakkoluulottomasti asuja ja saavat ihan tavalliset vaatekappaleet näyttämään mielenkiintoisilta puettuna uudella tavalla. Kartan niitä, joissa juostaan jokaisen trendin perässä. Minun mielestäni on hienoa, kun jollain on täysin omaleimainen tyyli. Luen blogeja lähtökohtaisesti juuri sen takia, että löytäisin omasta vaatekaapista jotain yhdistelmiä, mitä en olisi itse keksinyt. Todella monet asut voi varioida jo löytyvistä vaatteista tai tuunailla vanhoja tähän päivään.

Tässä ensimmäisessä kuvassa minulla on 90-luvun DKNY:n mekko, jonka olen ostanut itsepalvelukirppikseltä. Se on kaikessa minimalistisuudessaan yksi lempivaatteistani. Asustamalla sen eri tavalla, siitä on todella moneksi. Tällä kertaa sen seurana oli Kurt Geigerin bootsit, Urban Outfittersin clutch ja hapsunahkatakki. 

Sininen tukka on tuonut oman haasteensa pukeutumiseen, mutta kokomustalla ei voi epäonnistua. 

Kuvat: Iina

Kommentit (7)
  1. Sä olet ihana! Vähän aikaan sitten löysin sun blogin ja isket kovaa. Olen innoissani sun tyylistä ja tyylikkäistä mustista vaatteista. Ja hiukset kruunaa ilmeikkyydellään koko komeuden! Avot. <3

    1. Iiihana Hessu! <3 minä kiitän ja kumarran!

  2. Iiihana tyyli ja niin kaunis mimmi!

    1. Voiii kiitos ihana Miss T! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *