7 totuutta tämän asun takana

DSC_7402.jpg

Luin Julian 7 totuutta tämän asun takana -postauksen viime viikolla ja inspiroiduin matkin idean tänne. 

Hattu

En ole koskaan ollut varsinaisesti baskeri-ihminen, mutta Madridissa Zaran lippulaivaliikkeessä pyöriessäni kuitenkin jokin tässä myssyssä huusi nimeäni. Välillä edelleen siitä tulee mieleen Veltto Virtanen tai Che Guevara, mutta olen käyttänyt sitä näistä mielleyhtymistä huolimatta todella paljon.

Tukka

Syy miksi hattu tänä kyseisenä päivänä valikoitui päähän, oli se että olin sopinut Saran kanssa aivan täysin epäinhimillisen aikaiset treffit keskustaan ja skippasin aamusuihkun saadakseni vielä muutaman ekstraminuutin uniaikaa. Lähtöä tehdessäni tuumasin tämän torkutuksen olleen kuitenkin virhe, sillä edes kuivashampoo ei kyennyt jeesaamaan vasikannuoleman kuontaloni kohtaloa. 

Aurinkolasit

Nämä ovat mielestäni täydelliset talvikauden aurinkolasit. Ne on helppo yhdistää muhkeisiin pörrötakkeihin, mutta en tiedä osaisinko käyttää niitä hellemekkojen kanssa. Ne saavat minusta myös aika kätyrin näköisen. 

Takki

Tämä on poikaystäväni takki, mutta olen varmaan käyttänyt sitä viime vuosina enemmän kuin hän. Se on sopivan suuri, jotta se tekee liian naisellisen oloiseen asuun vähän rosoisuutta ja väri toimii vain ihan kaiken kanssa. Tällä kertaa puin ikivanhan vyön, jotta sai hauskan siluetin aikaiseksi. 

Farkut

Nämä KappAhlin farkut ovat yhdet mukavimmista housuista joita omistan, mukaan lukien kaikki verkkareista juoksutrikoisiin. Ihan parhaat sellaiseen päivään, kun pitää istua pitkää päivää toimistolla. 

Kengät

Ajattelin alkuun, että tuleekohan näin ”koristeellisia” kenkiä sitten kuitenkaan käytettyä arjessa. Pelko osoittautui kuitenkin täysin aiheettomaksi, sillä olen käyttänyt näitä melkein joka päivä. En malta että pääsen yhdistämään nämä kohta paljaisiin sääriin ja ihaniin hippimekkoihin. 

Kauluspaita

Alla oleva kauluspaita on ”silitetty” iskemällä se vain henkarilla kylpyhuoneeseen samaan aikaan kun itse käyn kuumassa suihkussa. Tällä taktiikalla silitän kaikki vaatteeni, sillä en ikinä jaksa alkaa asentamaan silityslautaa & -rautaa.

DSC_7391 copy.jpg

DSC_7426.jpg

DSC_7436.jpg

Jacket – Boyfriend’s (Weekday), Shoes – &other stories, Jeans – KappAhl, Hat- Zara , Sunglasses – Karl Lagerfeld, Bag – The Kooples

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (6)
  1. Suihku! Suoristaa paidat!! Ooh! Pelastus! Kiitos ♡ Kiitos! 

    Ja, siis mitkä nilkkurit!! 🙂

  2. Tää oli kiva! Oli pakko varastaa postausidea itsekin. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *