8 WEIRD THINGS ABOUT ME

Minusta on hauska lukea muista blogeista pieniä hassuja juttuja kirjoittajista. Päätin koota omista kummallisuuksistani myös pienen listan.

1. Olen todella paha liiottelemaan asioita. Ystäväni ovat lanseeranneet termin Lepistön-lisä, jolloin tietävät ettei kaikkia lukemia kannata ottaa aina vakavasti. 

2. Olin lapsena melko pikkuvanha. Halusin että kaikki leluni hävitetään kun olin 6-vuotias. 4-vuotiaana halusin kirjoittaa kirjan, mutta koska en osannut vielä kirjoittaa, sanelin tarinoita äidilleni ja hän kirjoitti. Se on edelleen minulla tallella.  Olin myös kovin itsenäinen ja matkustin ruskeasuolta ruoholahteen tanssitunnille monella eri kulkuneuvolla ekaluokkalaisena. Ajattelin että aikuisena on varmaan tosi makeeta. Ja olen edelleen sitä mieltä!

3. Tanssin aina bussipysäkillä. Veikkaan että se näyttää jotakuinkin tältä. Kuuntelen nimittäin aina musiikkia kuulokkeilla ja silloin on vaan pakko vähän jorailla. Sama tapahtuu myös liikennevaloissa. Kävellessä on helpompi olla coolisti. 

4. Tästä päästäänkin aasinsillalla seuraavaan asiaan. Minua nimittäin harvoin hävettää mikään. Todella harva asia saa minut nolostumaan ja minusta onkin parasta nauraa omille kömmähdyksilleen. 

5. Istun aina etupenkillä bussissa. Sitä lähemmäksi en pääse yksityisautoilua. Usein bussissa on myös eniten jalkatilaa ensimmäisillä penkeillä. 

6. Rakastan ihmisiä jotka eivät pelkää tehdä itsestään naurunalaisia ja laittaa itseään likoon, jonka takia minulla on varmaan major girl crush Ina Kuustoseen.

7. En ole ikinä havitellut suuria rahamääriä, enkä haluaisi missään nimessä voittaa lotossa. Jos mies antaa ensitreffeillä ymmärtää että hänellä on rahaa, menetän mielenkiintoni saman tien. 

8. Kun olen hississä yksin, irvistän aina peilikuvalleni. En tiedä milloin tämä alkoi, mutta olen tehnyt sitä jo kauan. Jos onnistun tekemään jonkun aivan mahtavan ilmeen, alan joskus jopa nauraa ääneen. 

Millaisia kummallisuuksia teillä on? :) 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

So your ambitions to be an author were indeed very early - and I think you knew already in this young age about your talent for writing, although you weren't able to write at this time :) Keep it up!

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

Aww, thank you! Well at least I had a lot of things to say, don't know about the talent part :D

karla (Ei varmistettu)

haha olipas hauska postaus! jeii ja ihania kuvia susta ja maddesta! :) olis myös kiva saada välillä vaikka asupostauksia, esim. mistä tuo sun kotkapaitas on, mageee?!?!?

Elisa (Ei varmistettu)

Mun vaatteet on usein ostettu niin kauan sitten, että tuntuu hölmöltä laittaa niitä paikkoja. Toi paita on ostettu 5 vuotta sitten Malesiasta :) Mutta kiitos, mäkin tykkään siitä edelleen! :) Ja kiitos kivasta kommentista!

Marja (Ei varmistettu)

Oot ihana :-D <3 toivottavasti törmätään tänä kesänä Ruisrockissa!

Elisa (Ei varmistettu)

Aww, kiitos! Toivotaan! Ainakin 3 päivää tulee siellä taas pyörittyä :D

Emilia (Ei varmistettu)

Haha, ihana postaus taas! <3 Itse aina laulan bussipysäkeillä, ja joskus alkaa naurattaa, jos yht äkkiä huomaa, ettei olekaan yksin. Tykkään myös katsoa yksin kotona telkkarista komedioita, joissa on taustanauru (esim. Frendit) ja nauraa oikein kovaan ääneen mukana. Jos olen lenkillä metsässä ja näen oikein komean puun, halaan. Ohikulkijat vähän ihmettelee... :D

Ihana muuten lukea myös sun ja Madden seikkailuista L.A.ssa, ja muistakin matkajutuista. Ihanaa reissua!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana! :D Tollaset jutut on ihan parhaita. Mä rakastan ihmisiä kenellä on kummaliisia tapoja. Se tekee niistä spesiaaleja. Ja kiva kuulla! :) Kiitos!

Minttu (Ei varmistettu)

Ihailen sinua erityisesti kohtien 3 ja 4 vuoksi. Osaan nauraa omille kömmähdyksille, mutta en uskalla heittäytyä ja hassutella kodin ulkopuolella enkä muille kuin miehelleni. Mutta rohkeus olla oma hassu itsensä on piirre, jota aion kehittää itsessä. :)

Oon myös miettinyt, että olisi ihan parasta, jos joku hissin peilin takana katselis, mitä ihmiset hissin peilille ilmeilee. Itse yksin hississä vääntelen naamaa, minkä kerkeän. :D

Yksi kummallisuus on se, että syvennyn omiin ajatuksiin joskus kaupungilla kulkiessa niin voimakkaasti, että höpötän välillä ääneen. Kommentoin itselle. :D Syön myös pehmistä salsakastikkeella. :)

Elisa (Ei varmistettu)

No se on kuitenkin hyvä että pystyt hassutella miehesi kanssa, se on niiin tärkeätä! :) Ja hahahah en tiennyt että muutkin ilmeilee hississä, ihan parasta :D Ja pehmis salsalla WHAAT :DDD

Helmi (Ei varmistettu)

ihana postaus!! mistä noi sun shortsit on? ihan täydelliset ♥____♥

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Siis et ikinä arvaa!! Etsin koko reissun tuollaisia ja lopulta ne löytyi H&M:stä mihin en suostunut aluksi menemään :D Ne on ihan täydellisen malliset!

(Ei varmistettu)

Haha! Suihkussa ollessani otan vettä suuhun ja aloitan laatoitetun seinän alareunasta ja ammun vettä jokaiseen ruutuun alhaalta ylös :D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahahah :D Eikä! Kauan sulla menee suihkussa tähän operaatioon? :D

(Ei varmistettu)

sitä on tullu tehtyä niin paljon, että siinä alkaa kohta olla tosi hyvä eli ei kauaa!! :DD

Laura (Ei varmistettu)

kotona ollessani yksin, puhun tosi usein itsekseni :D ja toi jammailu bussipysäkillä ja muuallakin on mulle myös hyvin omaista. hah

Elisa (Ei varmistettu)

Jess! Sielunsisko :D Mä välillä ruokaa laittaessani kuvittelen olevani kokkiohjelmassa :DDD Ja selostan mitä tapahtuu seuraavaksi!

neitsi (Ei varmistettu)

No ihana postaus! Tälläsiä lisää. Oot huippu aito!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos! :) Ihana!

em (Ei varmistettu)

Oi vitsi, ku mä oon kateellinen tosta, että sua ei helposti nolostuta! Mä oon jostain kehittänyt ittelle kauheen itsetietosuuden ja nolostun toosi helposti ja se saattaa jäädä vaivaamaan pitkäks aikaa.. Mitenköhän sitä vois kehittää?! Ja nuorempana en ollut yhtään tällänen vaan aina suuna päänä menemässä.. Sun blogi vaikuttaa todella mielenkiintoselta! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi hitsi! Mitenköhän sitä voisi kehittää. Ehkä jos ajattelee ettei mikään ole niin vakavaa ja jos jotain noloa käy, niin on parempi vain suhtautua huumorilla. Ja itse mietin ainakin, ettei ihmisillä ole aikaa pohtia jotain mun juttuja jos oon tehnyt jotain noloa. Ihan niinkuin en itsekään mieti muiden ihmisten noloja asioita :D

(Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus! Tykkään lukea tällaisia, sillä on kiva tietää millaisia outoja tapoja ihmisillä on. :) Kadehdin vähän tuota, että et nolostu helposti, sillä itse yritän jatkuvasti oppia nauramaan enemmän niille omille kömmähdyksille sen sijaan, että nolostuisin niistä. Tuntuu vain, että se on yllättävän haastavaa. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Ensimmäiset pari kertaa kun vain heittäytyy siihen tilanteeseen niin sitten se helpottaa :) Kiitos! :) Mustakin tällaisia on kiva lukea :D

mice (Ei varmistettu)

Haha hauskoja juttuja. :) Minä irvistelen joka kerta vessassa peilikuvalleni.

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, mä mietin aina että kattookohan joku jostain turvakamerasta :D

(Ei varmistettu)

En raaski jostain syystä heittää teetä pois. Jos en juo koko kuppia ennen lähtöä, jätän kupin pöydälle ja kun saavun takaisin laitan sen joko mikroon tai juon jopa kylmänä! En tee tätä muiden juomien kaa joten en tiedä mistä tulee.

Ida (Ei varmistettu)

hahah ihana lukea tällasia postauksia ja huomata etten oo ainoo kummajainen :D itsehän siis myös ilmeilen peileille minkä kerkeän ja liioittelen asioita. lisäksi laulan (erittäin huonosti...) ja tanssin yksin kotona, laitan raejuustoa ihan kaikkiin mahdollisiin ruokiin ja voiei tätä listaa vois jatkaa vaikka kuinka...

Ella (Ei varmistettu)

Minäkin irvistelen omalle peilikuvalle, myös hisseissä ja joskus irvistelin ikkunalle, jonka takana useasta varmistuksesta huolimatta oli sittenkin joku :D Hups! Osaan myös nauraa itselleni ja kömmähdyksilleni, mutta nolostun joskus hetkeksi. Paljon ollaan edistytty kuitenkin siitä vaiheesta kun suutuin aina jos tapahtui jotain "noloa" ja varsinkin jos joku kehtasi nauraa tai myöhemmin muistuttaa asiasta :D

Karoliina (Ei varmistettu)

Näitä on kyllä hauska lukea! Mulla on kans tuo viimenen tapa hallussa :D pakko aina tehdä hassuja ilmeitä omalle naamalle.

Kommentoi