8 WEIRD THINGS ABOUT ME

Minusta on hauska lukea muista blogeista pieniä hassuja juttuja kirjoittajista. Päätin koota omista kummallisuuksistani myös pienen listan.

1. Olen todella paha liiottelemaan asioita. Ystäväni ovat lanseeranneet termin Lepistön-lisä, jolloin tietävät ettei kaikkia lukemia kannata ottaa aina vakavasti. 

2. Olin lapsena melko pikkuvanha. Halusin että kaikki leluni hävitetään kun olin 6-vuotias. 4-vuotiaana halusin kirjoittaa kirjan, mutta koska en osannut vielä kirjoittaa, sanelin tarinoita äidilleni ja hän kirjoitti. Se on edelleen minulla tallella.  Olin myös kovin itsenäinen ja matkustin ruskeasuolta ruoholahteen tanssitunnille monella eri kulkuneuvolla ekaluokkalaisena. Ajattelin että aikuisena on varmaan tosi makeeta. Ja olen edelleen sitä mieltä!

3. Tanssin aina bussipysäkillä. Veikkaan että se näyttää jotakuinkin tältä. Kuuntelen nimittäin aina musiikkia kuulokkeilla ja silloin on vaan pakko vähän jorailla. Sama tapahtuu myös liikennevaloissa. Kävellessä on helpompi olla coolisti. 

4. Tästä päästäänkin aasinsillalla seuraavaan asiaan. Minua nimittäin harvoin hävettää mikään. Todella harva asia saa minut nolostumaan ja minusta onkin parasta nauraa omille kömmähdyksilleen. 

5. Istun aina etupenkillä bussissa. Sitä lähemmäksi en pääse yksityisautoilua. Usein bussissa on myös eniten jalkatilaa ensimmäisillä penkeillä. 

6. Rakastan ihmisiä jotka eivät pelkää tehdä itsestään naurunalaisia ja laittaa itseään likoon, jonka takia minulla on varmaan major girl crush Ina Kuustoseen.

7. En ole ikinä havitellut suuria rahamääriä, enkä haluaisi missään nimessä voittaa lotossa. Jos mies antaa ensitreffeillä ymmärtää että hänellä on rahaa, menetän mielenkiintoni saman tien. 

8. Kun olen hississä yksin, irvistän aina peilikuvalleni. En tiedä milloin tämä alkoi, mutta olen tehnyt sitä jo kauan. Jos onnistun tekemään jonkun aivan mahtavan ilmeen, alan joskus jopa nauraa ääneen. 

Millaisia kummallisuuksia teillä on? 🙂 

Kommentit (29)
  1. Näitä on kyllä hauska lukea! Mulla on kans tuo viimenen tapa hallussa 😀 pakko aina tehdä hassuja ilmeitä omalle naamalle.

  2. Minäkin irvistelen omalle peilikuvalle, myös hisseissä ja joskus irvistelin ikkunalle, jonka takana useasta varmistuksesta huolimatta oli sittenkin joku 😀 Hups! Osaan myös nauraa itselleni ja kömmähdyksilleni, mutta nolostun joskus hetkeksi. Paljon ollaan edistytty kuitenkin siitä vaiheesta kun suutuin aina jos tapahtui jotain ”noloa” ja varsinkin jos joku kehtasi nauraa tai myöhemmin muistuttaa asiasta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *